Реклама / Ads
343| 13809 |16.01.2012 ПОЛИТИКА

Ив. Костов: Времето промени представите за премиера

.
Иван Костов
Само драстични мерки могат да възстановят рухналите авторитети. Вероятността сега премиерът да бъде освиркан на масово събитие пред голяма група хора е голяма, предвиди лидерът на ДСБ, констатирайки, че държавата няма авторитет.
 

Ние вкъщи всички сме вегетарианци, но не стигам до крайност, това е начин на живот, ние сме това, което ядем, обяви по БТВ лидерът на ДСБ Иван Костов.

Държавата няма авторитет, намесвайки се с тежките думи, които ще изрече през устата на своите авторитети, коментира последните събития Костов. Нарастването на подозренията говори, че няма вяра, че някой авторитетно може да се намеси, продължи той. Костов каза, че по време на протеста на таксиметровите шофьори по негово време имало авторитет и това бил главният секретар.

Рухналият авторитет може да се реши само с драстични мерки, Флоров да си отиде, препоръча Костов. Приказките, че Мирослава е в чужбина било крайно унизително отношение към семейството, това е недопустимо. Има ходове от този тип, които са недопустими. Той каза, че в 3 от 7-те пъти, когато било влизано в собствения му дом, версиите били за самоинсценировка. Тези версии, които се пускат за сметка на хората показва некомпетентността им.

Вероятността сега премиерът да бъде освиркан на масово събитие пред голяма група хора е голяма, предвиди Костов. Времето промени представата на хората за министър-председателя; той трябва непрестанно да е над преписките, по заседания и да взима трудни решения. Ако го покажат така, това не е новина. За да прави това обаче, премиерът трябва да чете минимум по 200 страници на ден, което прави 5 часа. Вярната рецепта е много да се работи с проблемите, да се намират решения, да се канят вещи хора, но много по-лесно е да ходиш и да се показваш, каза Костов.

Държавата не може да се намесва в банковата политика, но тя обаче може да дефинира променливата величина, обясни Костов и обеща да обмисли подобна законодателна инициатива. Банките могат да бъдат вкарани в много по-тесни маневрени рамки за себе си, за да не страдат кредитираните.

На някои независими депутати, на които се разчита за мнозинство, парите не се връщат в бюджета, осведоми Костов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 160| 12960 |08.12.2011 Ив. Костов: Евтина страна, евтина система, никой не ще да дойде! . 104| 6554 |25.11.2011 Иван Костов: Нямам амбиции за лидерския пост . 59| 8540 |30.10.2011 Ив. Костов: Изборът не е лесен! . 164| 10904 |24.10.2011 Ив. Костов: Не искаме Калфин, особено с подкрепата на Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads