Реклама / Ads
3| 7411 |05.10.2017 ПОЛИТИКА

Красимир Каракачанов обяви колко струва оградата с Турция-200 милиона лева

.
Не виждам защо трябва да има война между премиера Борисов и президента Радев, по-скоро става въпрос за обществен дебат пред медиите.
 
Това каза в студиото на Би Ти Ви Красимир Каракачанов. Според него, политическия ни елит не работи достатъчно за интересите на България, а се прави на "леви и десни" в парламента. "Как си представяте парламентарната група на ГЕРБ да бламира Борисов, това е несериозно. Ако има съмнения за нарушение на закона от Добрев, има органи, които трябва да се произнесат. Подобни неща като назначения на роднини обаче не трябва да се допускат", каза Каракачанов.

Той обяви ,че не е назначил нито един свой роднина, откакто е във властта и обяви, че при патриотите такова нещо няма.

Оградата по границата ни с Турция струва 200 милиона лева, разкри вицепремиерът. Той призна ,че при 600 преминали българо-турската граница сърбите задържат 1800 души, но обясни разликата с хора, напуснали  лагерите в България.

 "Факт е, че има корупция и в гранична полиция, и в други органи, това трябва да се преодолее. В охраната на границата участват около 200 военни от армията, сред тези хора няма случаи на корупция", допълни той.

"Двете стъпки вървят паралелно-ремонта на старите ни самолети и закупуването на нов изтребител. Но това не бива да се прави прибързано, а такива сделки раждат комисионни в България. Има експерти, които защитават един вариант и други, защитаващи друг вариант за купуването на нови самолети", каза министърът на отбраната по повод процедурата за обновяване въоръжението на армията..

Каракачанов обясни, че ако се купят нови самолети, плащанията трябва да са разсрочени, защото бюджетът не може да отдели толкова пари наведнъж. Според него, патриотите са причината за вдигане на минималната пенсия на 200 лева, а ако са имали самостоятелно правителство, са щели да направят тази пенсия 300 лева. "Ако ни бяха подкрепили половината пенсионери, щяхме да решим този въпрос, но това не стана на изборите",допълни лидерът на ВМРО.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4012 |02.10.2017 Тестват сирените в няколко града . 0| 4694 |30.09.2017 Каракачанов: Увеличения на заплатите в армията от 1 януари 2018 г. . 5| 4788 |30.09.2017 Каракачанов: Ще купуваме нови изтребители, стари си имаме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads