Реклама / Ads
91| 8813 |27.04.2012 ПОЛИТИКА

Кунева "брани" журналистите от лъжливи политици

.
Меглена Кунева
Пълни лъжи и глупости са, че съм била лобист за отпускане на заем за “Белене” от френската "Пари банк". Няма никаква истина и в това, че крия доходи. Това обяви по Би Ти Ви лидерът на новото сдружение България на гражданите Меглена Кунева.
 

 

Отговорът й дойде по повод на отправени обвинения на лидера на РЗС Яне Янев, че ще направи разкрития срещу бившата еврокомисарка.

 

Според Кунева лъжите на Янев са толкова верни, колкото и лъжите на Капка Сидерова, че аз съм закупила вагоните убийци, в които изгоряха хора, обясни Кунева.

 

Тя назидателно обясни на водещия Виктор Николаев, че всъщност била в студиото, за да защити журналистите от некоректни политици, които ги подвеждат. А и защото много често журналистите не задавали необходимите въпроси на политиците, за да разберат дали ги подвеждат или лъжат.

 

Бившата евродепутатка бе категорична, че знае от къде идва компроматната поръчка срещу нея и това най-вероятно е ГЕРБ, но не било изключено Янев да върши мръсната работа и на БСП.

 

Според Кунева доходите й били абсолютно прозрачни и законни и на всичко отгоре все още били обект на контрол от Европейската комисия, пред която тя продължава да се отчита.

 

ЕК продължава да следи поведението ми и след като съм напуснала институциите й. Нямам от какво да се притеснявам, ще обяви когато трябва публично декларацията за доходите си, обеща Меглена Кунева.

 

Тя коментира обвиненията, че по някаква тайна договорка кариеристи напускат ДСБ и отиват в нейното движение, за да търсят кариерна изява.

 

Обвиненията срещу Даниел Вълчев, че той краде хора от ДСБ са измислени. Разделилите се с Костов са млади, енергични и много знаещи хора, те не са променяли мястото си в политиката и винаги са били в дясно. Не се опасявам от кариеристи в новото си движение, допълни още Кунева.

По Нова ТВ пък по същата тема коментираше бившия царски министър Даниел Вълчев. Дясната ръка на Меглена Кунева обясни, че няма нищо общо с напусналите партията на Иван Костов, още по-малко с договорки и пазарлъци с тях.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 168| 10197 |18.04.2012 М.Кунева: В България се прави политика с пергел и транспортир . 96| 6953 |23.03.2012 Кунева: Как да се боря с подлостта? . 56| 6155 |19.03.2012 Кунева държала ключа към следващото управление . 46| 7206 |14.03.2012 Кунева: Коалициите не ме интересуват, това са схеми на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads