Реклама / Ads
61| 10572 |13.07.2011 ПОЛИТИКА

М. Кунева: Не ме е женил социализмът, не ме е развеждала демокрацията!

.
Меглена Кунева
Кунева щяла да бъде добре подготвена като главнокомандващ на Българската армия.
 

Не мога да кажа дали ще спечеля, но това, което аз искам, е да се виждам с колкото се може повече хора, обяви по НТВ кандидатът за президент Меглена Кунева. Няма никаква мистификация; при мен няма втори план и не готвя политически проект, врече се тя. Кунева обясни, че за тези избори не е издигната от НДСВ, политическата й платформа не е правена в НДСВ, както и вицепрезидентът й не е избиран от НДСВ. Това били ясни доказателства, че става дума за недирижирана кандидатура.

Не се опитвайте да направите пропаст или да ме заподозрете
, че се държа неблагодарно към НДСВ, това е невярно, добави обаче тя.

Има разлика между политическа и партийна кандидатура. Разделеното и противопоставящо се общество в България има нужда от президент, който е непартиен, съобщи тя.

За Алексей Петров и Душана Здравкова Кунева каза, че Здравкова била човекът, който познавал ГЕРБ най-добре отвътре, но не знаела кой от тях ще бъде президент и вицепрезидент, така че не знаела и точно какво да сподели.

Явор Дачков не работи в щаба на Кунева, отрече тя. Не била ходила по партийни централи, не била част от каквито и да е било сметки, категорично заяви ексеврокомисарят.

Не ме е женил социализмът, заради това не ме е развеждала демокрацията, коментира тя семейното си положение.

Има доклад за напредъка на нашата страна, който не е добър за нас. Това е т.нар. кохезионен доклад на Европейската комисия. 60% от обществените ни поръчки били подозрителни, според доклада, който сравнявал отделните държави от ЕС. За България било посочено, че нямаме добра администрация, че колкото и да свиваме публичните разходи, това не води до нищо, защото нямаме ефективност. Не можем да напреднем само с асфалт, трябва да се обърне повече внимание на образованието, 40 % от децата били неграмотни, съобщи Кунева.

Като главнокомандващ на Българската армия Кунева щяла да бъде добре подготвена. Българите са широко скроени. Няма нищо странно в това жена да бъде главнокомандващ на армията, заключи кандидат-президентът.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 107| 16756 |12.07.2011 Б. Борисов: Всичко си дойде на място – ДСБ, БСП и ДПС се събраха . 26| 5901 |11.07.2011 Борисов за Плугчиева: Помагах й, как не я е срам! . 20| 5964 |11.07.2011 Волен Сидеров: Искат да ме ядосат . 28| 7884 |08.07.2011 Пожар на „Позитано” 20

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads