Реклама / Ads
7| 6098 |11.09.2015 ПОЛИТИКА

Кутев: Кадиев трябва да смени "аз" с "ние"

.
Антон Кутев
Георги Кадиев винаги е работил само за себе си. Човек, който се занимава толкова активно със себе си, не бива да бъде ухажван толкова много медиино. Кадиев трябва да напусне парламента и дай боже да отиде в общинската администрация, каза депутатът от БСП Антон Кутев по БНТ.
 
"Независимо дари става дума за бизнеса или политиката, този човек работи първо и основно за личните си интереси". И допълни ,че за него Кадиев , който сам се кандидатира за кмет на предстоящите избори въпреки вече съществуващата кандидатура на БСП, няма да успее. Но за него най-добрия вариант е да напусне парламента и да стане общински съветник. Пък и за това нещо се е преборил и него може да прави най-добре. "Когато някой успее да накара Кадиев да смени "аз " с "ние", тогава то него може да стане политик", обясни Кутев .

Хората и политиците мислят за съвсем различни неща, няма диалог между нас, категоричен е Кутев. Новата лява политика ще застъпи БСП. Работата на политиците и държавата е да направи така, че гражданите да бъдат по-социално обезпечени, защото много чужди коорпорации пречат на това развитие, допълва Кутев.

Най-малко 10 000 пенсионера умират, защото не могат да си платят лекарствата. Нужна е много повече държава във фармацевтиката, банките и навсякъде другаде, категоричен е социалистът. Никой от шефовете на големите коорпорации не се е клел във вярност на общественото благо. Няма какво да се сърдим на шефа на “Лукойл” или някоя голяма банка, тук е ролята на политиците да регулират тези хора, за да не се разпашат толкова много, категоричен е Кутев.

БСП има шанс на местните избори ако влезе с решения в основата на проблемите. Хората не ни вярват, това е големият проблем. Ние имаме ясното намерение да решаваме тези проблеми. Тази кампания ще покаже дали БСП ще оцелее или ще тръгнем да търсим нов ляв проект. Ние сме в криза, искаме да задържим позицията си от предишните местни избори, каза социалистът. БСП трябва да се насочи към нови региони, където сме слаби. Местната власт се докосва до хората, там трябва да сме силни, допълва той. Гражданите са отговорни за избраните от тях политици, припомни Кутев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6064 |27.08.2015 Кадиев: За сърцето на Борисов се борят Пеевски и Цветанов . 9| 5589 |01.08.2015 Станишев: Европа е болна, БСП трябва да смени статуквото . 2| 7532 |29.07.2015 Да подкрепим главния прокурор: ВАП трябва да остане . 0| 6636 |19.07.2015 Янаки Стоилов: БСП трябва да засили позициите си на тези избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads