Реклама / Ads
38| 7224 |22.06.2010 ПОЛИТИКА

Ламбо: Индивидуалните изцепки в БСП ни разстроиха

.
Стефан Данаилов
К. Врачански може да стане звезда, а Г. Първанов трябва да си остане в политиката, коментира актьорът-политик, когото канят за кандидат-президент. С Вежди Рашидов не си говорим, съобщи той и прибави, че в кулутурата не се случват добри неща.
 

Има нерешителност как ще се предприеме възстановяване на паметника на Бузлуджа, а там всичко се руши, коментира по БТВ актьорът и политик Ст. Данаилов. Там можело да има нещо, което нацията да възприеме единно, като напр. пантеон на загиналите българи, предложи той.

Ангажирам съм изцяло в последния месец със "Стъклен дом", в сериала ме върнаха в България по-рано от необходимото. От 20 юли започва реализацията на втория сезон, разказа Данаилов. Форматите на "Навсеки километър" е много различен от този на "Стъклен дом". За 8 снимачни дни се прави една серия, добави той. Героят се върща с усмивка, но какво заварва...?, подготви Данаилов зрителите, но каза, че случката се развива в движение. Актьорът давал ценни съвети на сценаристите и се радвал на успеха на филма, а колегите му в парламента живо се интересували как ще продължи нататък фабулата.

Стефан Данаилов пожела на Калин Врачански да стане следващия секссимвол, но направи уговорката, че той трябва да развие героя си нататък. Иначе Врачански имал всички данни да се затовори за българска актьорска звезда. Той искал това да се случи и с другите му колеги.

Продължавам да твърдя, че Г. Първанов трябва да си остане в политиката. В моите представи това беше БСП, но явно той върви в гражданска посока, каза актьорът-политик. Няма нищо вечно в БСП, вкл. и лидерът, добави той. Аз съм бил от хората, поддържали Станишев, но тук трябва да се мисли за БСП, защото рейтингът на ГЕРБ пада, но на БСП не се вдига. Индивидуалните изцепки на мои колеги разстроиха хората, каза Данаилов, имайки предвид двамата Руменовци и т. Дончева.

Сбъркахме след загубата на парламентарните избори
. Тогава трябваше да има оставки, категоричен беше Ламбо. Без всеки може, животът го доказва, продължи той. Има хора, които желаят да се кандидатирам, призна той, но съобщи, че повече политически амбиции няма. За това ще участва ли в проекта на Г. Първанов, Данаилов каза, че първо трябва да се види какъв е проектът. В момента имаме много важен проблем и това е актуализираният бюджет. В културата не се случват добри неща - разходната част не се разширява, приходна няма никаква, добави Данаилов. Трябва да се съкращават творчески кадри, обезпокои се той. Познавам много добре Вежди Рашидов, но не си говорим. Ако някой иска да разговаря с теб, трябва да те покани на разговор, каза Ламбо. Сценични пространства няма да се закриват, но трупи ще си отидат, добави той и контрира, че всеки има право на достъп до култура, защото Лисабонската стратегия го изисква.

В НАТФИЗ щяло да има 3 месеца пауза заради икономии и заради отоплителния сезон, информира Данаилов и се възмути, че студентите нищо няма да научат по този начин. Киното от 18 милн сега получава 8 млн и нещо, а то беше тръгнало, завърши той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5764 |21.06.2010 Първанов и Примаков с общи приказки за енергийните проекти . 0| 8210 |21.06.2010 За мястото на биволите в българския бюджет . 11| 7493 |18.06.2010 Първанов и Борисов по тв - криза в жанра . 20| 5816 |18.06.2010 Ст. Софиянски: Не референдум, а бързо решение за АЕЦ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads