Реклама / Ads
9| 11150 |24.02.2017 ПОЛИТИКА

Н. Марков: ДПС ни държи в смъртна хватка с ноу-хау

.
Николай Марков
Никак не е случаен походът на известни публични фигури към ДПС. Не това е същественият проблем. На ваше място бих помислил много внимателно кой точно е ”електоратът” на Слави Бинев, например. Ще ви дам и един жокер - не са отделни хора, защото на такива той не разчита. Меко казано - не го интересуват. Това казва експертът по сигурността Николай Марков.
 
За съжаление, този "електорат" не е малко, организиран е в строга система и е достатъчно влиятелен по всички нива на държавата. Да оставим това на страна, въпреки, че не трябва да се подценява, заради снимката на самото преформатиране на някои цели в държавата!, допълва той.

Освен този факт, обаче, всички пътища започнаха да водят не само до Рим, но и до ДПС. Това вече е признак за процеси, дълбоко скривани до днес от обществото и, вероятно, с изчерпана възможност да останат толкова дълго в сянка. Това е онази смъртна сянка, която държи България в изолация от цивилизования свят, като "секретна" колония на таен наш враг. Не свързвайте врага с етноса - ще сгрешите!, категопричен е той във фейсбук.

Да, ДПС управлява цяла България! Прави го по съвършен модел, относим само към политическо ноу-хау от световна величина. Държавата България е с ампутирана имунна система да се защити!!! Намираме се в смъртна хватка, при това в пълно безсъзнание. Не се заблуждавайте, че партиите имат значение, дори големите. Те на практика са едно голямо нищо, зад което е скрита истината. Мога да ви кажа и поименно хората-пешки в цялата система, но това няма да помогне за разплитане на кълбото. Всичко е почти необратимо!, Смята бившият офицер от НСО.

Днес имате президент, служебен премиер и прочее институции. Утре ще имате партии, циркаджии в тях, официална власт и т.н. Всъщност нямаме нищо, освен илюзиите си за демократична държава. А тези илюзии ежедневно отнемат живота, защото във вените ви тече бавно действаща отрова. Ако не изтрезнеем като по чудо, нямаме шанс..., смята Марков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 23464 |24.02.2017 Не! Няма да гласувам за ”Да, България” . 1| 3785 |24.02.2017 Ново 20: Операцията на Байрям може да бъде направена в България . 0| 4896 |23.02.2017 За 3 м. имигрантите от България и Румъния в Лондон са станали 74 000

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads