Реклама / Ads
15| 20632 |20.11.2018 ПОЛИТИКА

Мехмед Дикме: Кликата на Доган е в негласна коалиция с хората около Борисов

.
Мехмед Дикме
Престои много интересна и гореща политическа зима. ДПС има своето място в управлението на държавата. Около 10% от населението в България гласува за ДПС и те трябва да бъдат представени по един или друг начин във властта. Друг е въпросът, че с това ръководство на ДПС трудно биха могли да намерят партньор за участие във властта”, коментира бившият министър на земеделието Мехмед Дикме.
 

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че ДПС винаги е подкрепяло правителството в трудни моменти. Според него се коментира, че "кликата около Доган е в негласна коалиция с хората около Борисов".

 

"Но трудно ГЕРБ биха приели открита коалиция с ДПС за участие в управлението. Няма нищо лошо в това, ДПС е най-предвидимата партия", каза още Дикме.

 

"Бъдещето на ДПС, за добро или за лошо, минава през политическото оттегляне на Ахмед Доган и кликата около него от взимането на решенията в партията. Тогава ДПС може реално да бъде поканена за партньор в управлението", убеден е Мехмед Дикме.

 

Той е на мнение, че изборите не са решение в създалата се ситуация и се позова на исканията на протестиращите за смяна на системата и нови взаимоотношения между властите. А по думите му Бойко Борисов трябва да излезе и да каже какво предлага на протестиращите граждани.

 

"Никой да не се смята за незаменим в политическата система", завърши бившият министър на земеделието.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7660 |13.02.2018 Мехмед Дикме: Докато Доган не се оттегли, обединение между ДПС, ДОСТ и НДПС няма да има . 0| 7086 |29.03.2016 Мехмед Дикме: ДПС ще загине, има много вътрешни проблеми . 14| 9216 |17.03.2015 Дикме: Местан да ходи да се прегледа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads