Реклама / Ads
0| 4891 |18.04.2016 ПОЛИТИКА

Михаил Миков с 200 номинации от конференции в страната

.
Михаил Миков
„Искам да благодаря на всички десетки хиляди социалисти от страната, които подкрепиха моята кандидатура. Това ме кара днес да гледам на кандидатурата си за председател на Националния съвет на БСП оптимистично“, обявява своята признателност председателят на НС на БСП Михаил Миков във „Фейсбук“.
 
Поводът е, че днес почти приключва отчетно-изборната кампания в БСП – проведени са около 90% от общо 300 общински, районни конференции и общи събрания в местните структури на партията на територията на цялата страна.

В своето обръщение в социалната мрежа, лидерът на социалистите заявява, че получените номинации от близо 200 конференции до момента, означават наистина много за него самия и ги приема като признание за свършеното, но и като отговорност занапред. «Тази отговорност може да се носи само с вашата широка подкрепа!», категоричен е Миков.

Председателят на БСП отправя уверение към всички, че ще разчита и в бъдеще на подкрепата на всички социалисти и искрени приятели на лявата идея – «за да можем заедно да подчиним политиката на интересите на хората», пояснява Миков основната цел на левицата. Той заявява своето убеждение, че предстоящият 49-ти Конгрес е важен, за да може партията да осигури именно тази алтернатива за развитие за България и за хората у нас.


«Страната ни има нужда от силна лява партия, която не експлоатира, а изгражда държавата – силна, демократична, правова, социална, отстояваща националните си интереси», завършва председателят на НС на БСП Михаил Миков в своята благодарност за оказаната мащабна подкрепа.


Следва пълният текст на съобщението:

Приятели,

Вече минаха повечето отчетно-изборни конференции. Искам да благодаря на всички десетки хиляди социалисти от страната, които подкрепиха моята кандидатура. Това ме кара днес да гледам на кандидатурата си за председател на Националния съвет на БСП оптимистично. Номинациите от близо 200 конференции до момента значат много за мен - и признание за свършеното, и отговорност занапред.

Тази отговорност може да се носи само с вашата широка подкрепа! Затова искам да Ви уверя, че и занапред ще разчитам на подкрепата на всички социалисти и искрени приятели на лявата идея, за да можем заедно да подчиним политиката на интересите на хората. Страната ни има нужда от силна лява партия, която не експлоатира, а изгражда държавата – силна, демократична, правова, социална, отстояваща националните си интереси.

Идващият Конгрес е важен, за да можем да осигурим тази алтернатива за развитие – за България и за хората!

Благодаря на всички!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5260 |09.04.2016 Миков: За АБВ въпросът за влияние в БСП е на живот и смърт . 0| 5183 |08.04.2016 Миков каза за изчезналите пари от касата на БСП . 0| 5008 |05.04.2016 Миков: Правителството разглежда България като бананова република . 0| 5079 |03.04.2016 Миков: Нужна алтернатива на сегашното управление в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads