Реклама / Ads
6| 5553 |03.10.2015 ПОЛИТИКА

Миков: Михаил Миков: 25 години дясното управление в София приватизира и разпродава

.
Михаил Миков зад волана
„Сигурността определено е най-големият проблем на София.Там усилията трябва да бъдат съвместни и на общината, и на държавата в името на сигурността на гражданите”. Това каза председателят на БСП Михаил Миков в „Събуди се” по Нова телевизия. По думите му същото се отнася и за здравеопазването и детските градини. Миков допълни, че когато градът расте, трябва да се предвидят предварително жилищните „кутийки”, особено в т.нар. спални на София. Той добави, че цялата инфраструктура в града трябва да се подобри, а не само главните пътища. „Отидете например в Обеля, където в зелените площи се реализир
 
„Дясното управление на София за 25 години първо е приватизирало различни държавни обекти, разпродало е градинките и детските градини, а сега строи, за да се харчат пари и строителният бизнес да върви”, обясни лидерът на социалистите. Той припомни, че някои важни пътни артерии на София като Цариградско шосе се правят по няколко пъти и всичко това с пари от софийския данъкоплатец. Председателят на БСП бе категоричен, че  строителството има смисъл тогава, когато наистина се извършва качествено и се спазват договорите и неустойките. Според него ПР-ът не може да замести подобряването на инфраструктурата, липсата на осветление в крайните квартали, където по думите му вечер изчезват тасовете на колите.
            
Според Миков БСП е вечната партия, а не като политическите проекти, какъвто е ГЕРБ, минаващи за малко, ползвайки дейци, структури, организация на предишни партии като НДСВ и СДС, за да реализират власт. Той обясни, че десницата вече 25 години приватизира и след това се оправдава с някой друг.
            
Миков отбеляза, че на концесия ще се дава военната авиация и подкани военния министър да подаде оставка . „За около година министърът не успя да осигури поправките на българските самолети, а сега иска да влезем в приключението да взимаме под наем въздушни сили. Неслучайно, шефът на въздушните сили си подаде оставката”, уточни той. По думите му освен въпросът за националното достойнство, това е показало едно абсолютно отсъствие на възможност на министър Ненчев да управлява отбраната на страната и такъв важен сегмент като въздушната отбрана. „Да си събира багажа министърът и да си тръгва”, допълни Михаил Миков.















Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5094 |27.09.2015 Михаил Миков: Правителството ни не може или не иска да се справи с опасностите, пред които сме изправени . 10| 4985 |23.09.2015 Миков: Ще предложим политики в интерес на хората и на общините . 1| 4801 |17.09.2015 Михаил Миков: ВАС сложи край на водевила с жребия за номерата на бюлетините . 25| 9882 |13.09.2015 Миков: Проектът на Кадиев е замислен по-рано

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads