Реклама / Ads
38| 8347 |29.10.2015 ПОЛИТИКА

Миков: Ще искаме касиране на изборите и в София, и на други места

.
Михаил Миков
Имаше схема за фалшификация на изборите. Ще искаме касиране на изборите и в София , и на други места. Това каза в "Лице в лице" по bTV лидерът на БСП Михаил Миков и с гона обясни, защо преминалите избори били мръсни.
 
Лидерът на лявата партия припомни някои от разиграните сценарии  по време на изборите с бюлетините, преференциите и др. Даде пример с декларацията на кандидат-квета от БСП в Девин, който се отказал от балотажа.

Тези избори наистина бяха мръсни. Наши кандидати се отказват от балотажа, защото върху тях се оказва натиск. Заплашват се близките им. Примерите са много. Сигнали също има много, но реакция никаква. Важно е в изборната нощ да напишеш протоколите, да преправиш протоколите, да обявиш изборните резултати, за да можеш да си играеш с тях. Излизат много записи и информация, но никой не си върши работата. Точно за това най-краткото описание на тези избори е мръсни. Ще искаме касиране на много места. Има места където разликите са много малки. Има случаи, при които гласовете на хората са изчезнали. Наш кандидат ми каза, че в неговата секция не е получил нито един глас. На жена си да няма вяра - добре, на децата си да няма вяра - добре, но той е гласувал за себе си, а на финала няма нито един глас. Това не е какафония, а обикновена фалшификация, категоричен беше Миков. Тези неща се случват в ОИК. Ръководителите им са от ГЕРБ. ЦИК няма отношение по въпроса с резултатите и изборната активност. Тя се включва на втория - третия ден след изборите. Видяхме как пътуват чувалите. Имаме сигнали за много бели бюлетини. Отделно 14% недействителни бюлетини. Това е безобразие. Демокрацията е заплашена. Ние искаме свикване на КСНС при президента по тази тема. За съжаление през 2015 година, европейска България, надмина и изборите на Бай Ганьо, каза още Миков

Стрелбата с гранатомет по Алексей Петров той свърза с нарасналата престъпност в София и страната. Изрази съмнение, че разсрледващите ще разкрият престъпниците.

Държавата и правителството не могат да се справят с престъпността. Не ме питайте мен за стрелбата срещу Алексей Петров. Днес Бойко Борисов имаше доста изяви из цялата страна, но никой не го пита. Аз не искам да ставам гадател. Всяко едно изказване в този момент, когато няма достатъчно информация и факти, няма да бъде професионално. Очевидно е, че има едно размърдване в престъпния свят. Тези, които трябва да дадат информация, мълчат и не казват нищо. Може би, защото нямат още информация, а може би, защото не искат да говорят. Факт е, че в центъра на София беше извършено тежко престъпление., коментира Миков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4623 |29.10.2015 Михаил Миков: Лявата политика има бъдеще, борим се за него . 7| 5332 |25.10.2015 Михаил Миков: Трудности и хаос на изборите . 11| 5009 |16.10.2015 Михаил Миков: Бетонът и асфалтът не могат да изместят въпроса как живеят хората . 3| 4515 |13.10.2015 Миков: България има нужда от друга местна власт, която да е чувствителна към проблемите на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads