Реклама / Ads
10| 4996 |23.09.2015 ПОЛИТИКА

Миков: Ще предложим политики в интерес на хората и на общините

.
Михаил Миков
„Днес активисти на БСП и наши кандидати за кметове и общински съветници ще се съберем заедно преди откриването на кампанията за местните избори, за да си пожелаем кураж и успех в борбата за една по-социална и по-справедлива България! Едва няколко дни след тази наша среща за нас ще започне надпревара, в която ние ще отстояваме разбиранията си за справедливост и солидарност“. Това заяви във Фейсбук лидерът на социалистите Михаил Миков.
 

„Ще предложим политики в интерес на хората и на общините. Ще предложим как общините да престанат да бъдат обикновен разпределител на обществени пари и как да се върнат към нормалните си функции за образование и социални грижи, прозрачност на решенията и достъпност на административното обслужване, как да са икономически активни, как да създават работни места и да се грижат за своето имущество“, отбелязва председателят на БСП. „Това са част от нашите стандарти за лява политика в местната власт. Уверени сме, че в тях всеки ще види проблемите на своето населено място. Не просто предлагаме решения, а знаем как да ги реализираме. Това е нашата политика в интерес на мнозинството - за хората и за общините! Местните избори са на прага и БСП е готова за тях“, категоричен е лидерът на левицата.

 

Eто пълният текст на обръщението:

Скъпи приятели,

 

Днес активисти на БСП и наши кандидати за кметове и общински съветници ще се съберем заедно преди откриването на кампанията за местните избори, за да си пожелаем кураж и успех в борбата за една по-социална и по-справедлива България! Едва няколко дни след тази наша среща за нас ще започне надпревара, в която ние ще отстояваме разбиранията си за справедливост и солидарност. Ще предложим политики в интерес на хората и на общините. Ще предложим как общините да престанат да бъдат обикновен разпределител на обществени пари и как да се върнат към нормалните си функции за образование и социални грижи, прозрачност на решенията и достъпност на административното обслужване, как да са икономически активни, как да създават работни места и да се грижат за своето имущество, без да го разпродават при съмнителни условия.

 

Това са част от нашите стандарти за лява политика в местната власт, които приехме на Конгреса през април. Уверени сме, че в тях всеки ще види проблемите на своето населено място, на всички онези въпроси, за които ние не просто предлагаме решения, а знаем как да ги реализираме. Това е нашата политика в интерес на мнозинството - за хората и за общините! Защото БСП е партия, която винаги ще отстоява своите принципи – за солидарност и справедливост!

 

Местните избори са на прага и БСП е готова за тях! Имаме най-добрия екип от политици и специалисти и се гордеем с тях и с това, което тези хора ще вложат в изграждането на социална България. Всяка наша победа във всяко отделно населено място ще гарантира този процес!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4827 |17.09.2015 Михаил Миков: ВАС сложи край на водевила с жребия за номерата на бюлетините . 25| 9918 |13.09.2015 Миков: Проектът на Кадиев е замислен по-рано . 6| 5032 |05.09.2015 Миков: Налагане на политическото състезание е първата ни цел на изборите . 12| 5282 |04.09.2015 Миков: България няма бъдеще с мнозинството в парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads