Реклама / Ads
17| 55840 |30.11.2016 ПОЛИТИКА

Мира Баджева: По политическа тъпота Валери Симеонов може да се сравнява само с Цветанов

.
Мира Баджева
По политическа тъпота Валери Симеонов може да се сравнява само с Цветан Цветанов. Това написа в социалните мрежи журналистката Мира Баджева. Ето нейният коментар без редакторска намеса:
 
Доскоро смятах, че няма тукашен политик, който да надмине "мащаба" му. Е, има. Симеонов - с типичния си самодоволен тарикатлък на случайно попаднал в "голямата игра" - си мисли, че ще изиграе всички и ще напомпа егати мускулестия имидж, ако формира правителство.

Борисов - с типичния си женски рефлекс да се прави на умряла лисица, когато трябва - оставя завалията Симеонов да си мисли, че ще засвири по неговата партитура. Пуска го с "коварство и любов" по пързалката, за да му гледа сеира много скоро.

 

 И за да измести най-после вниманието, изискванията и негативите от себе си (което ще му даде шанс за връщане) - така удобно му вдигат топката, че просто не е истина колко са прости.

 

Ако редовно правителство вземе, че мине в парламента (благодарение на реформаторите и прочее отломки, които се разделят форевър с депутатството, плюс малко гювеч от ГЕРБ), на патриотите скоро ще им падне и ерекцията за власт, и перспективата за растеж, изобщо всичко ще им падне. Ще ги бият като маче о дирек на всеки ъгъл, а накрая хората ще ги прогонят с камъни.

 

И други светкавично ще се настанят на опразненото от тях място, защото Симеонов няма нотариален акт за националистическата ниша, а край терена вече загряват антисистемни играчи, които могат да се превърнат в герои точно за една нощ.

 

Политическото бездарие е глобален бич, но у нас е повече от бедствие - защото не е инцидент, а орис. И аз като Борисов ще се облегна спокойно назад да гледам мача, ама на кого му се гледа чак толкова пък бездарен мач?!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4926 |29.11.2016 Валери Симеонов : Ще преговаряме и с БСП . 0| 4411 |23.11.2016 Ангел Найденов: БСП няма да подкрепи мандат от трета политическа формация . 3| 7447 |21.11.2016 Първан Симеонов: Идат месеци на политическа безтегловност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads