Реклама / Ads
39| 9369 |18.12.2013 ПОЛИТИКА

НФСБ: Снимките от Куба на Сидеров са от компютъра на Чуколов

.
Председателят на НФСБ Валери Симеонов Източник: Булфото
Кадрите с плажуващия в Куба Волен Сидеров са изтекли от компютъра на депутата от "Атака" Десислав Чуколов. Това подозира председателят на НФСБ Валери Симеонов. Според него зад теча на снимки стоят близки до лидера на „Атака". Чуколов пък реагирал най-остро след публикуването на фотосите, защото именно от неговия компютър били източени файловете, мотивира си подозренията Валери Симеонов пред бТВ.
 

„Национален фронт за спасение на България” и "Атака" не трябва да се разглеждат като скачени съдове. "Атака" не е националистическа партия вече, тя е популистка. "Ние гледаме на любовта на родината като на едно естествено чувство, както гледа едно дете към майка си. Ние смятаме, че е естествено да защитаваш интересите на родината си и на народа си, а не само на националистическите нагласи. Равенство не трябва да се поставя между Сиеров и истинските националисти", обяви Симеонов.

Партия „Атака" подлъгала хората с обещанията за високи заплати и пенсии, а освен това си купила и гласове, каза още лидерът на НФСБ. По думите му подкрепата на „Атака" никога не е безплатна - за нея плащали ГЕРБ при предишния кабинет, а сега - настоящите управляващи. „Атака" е търговско дружество, каза Симеонов.

Според него след Нова година покупко-продажбата ще продължи. Симеонов изчисли, че „Атака" плаща 250 000 лв. месечно за билборди, издръжката на телевизия „Алфа" е 200 000 лв., партията има около 100 клуба в страната, както и платени председатели и координатори. „Това е въпрос за Сметната палата, НАП", коментира Валери Симеонов.

Преди дни самият Чуколов заяви, че партията на Сидеров е атакувана от олигарсите, които не искат да се разделет с печалбите си от "зелената енергия". "С малко фотошоп мога да ви пратя където искате. Пускаш към това и няколко истински снимки и ставаш интересен", обясни той по повод снимките на Волен Сидеров от Куба, които бяха разпространени в последните дни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 9159 |17.12.2013 Проф. Овчаров: ПОМАК са опасни сепаратисти . 48| 7513 |17.12.2013 Йовчев: Цветанов да говори за полицейско насилие, все едно Хитлер-за правата на човека . 49| 8360 |16.12.2013 Партията на Кунева тръгна към разпад . 36| 7596 |14.12.2013 Бареков против политическите репресии на кметовете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads