Реклама / Ads
23| 8516 |13.04.2011 ПОЛИТИКА

Пл. Николов: Гоце играе с двама кандидати, защото е главният интригант на републиката

.
Пламен Николов
Агент Гоце беше трудоустроен 10 години в българската политика; скритият явен негов фаворит е Ивайло Калфин; АБВ цели да възпроизведе в друг формат гоцевщината, която цари в президентството, каза Николов.
 

Всяка една досегашна кандидатура, издигната от БСП, е несъстоятелна
, обяви по ТВ 7 Пламен Николов, парламентарен секретар в кабинета Виденов. Янаки Стоилов, ако имаше потенциал, досега да се е изявил, но той няма и покровител като агента Гоце, добави той.

Гоце играе с двама кандидати - Калфин и Кунева, защото е най-главният интригант на републиката по думите на Николай Колев-Босия, каза още Николов. "Гоце първо лъжеше, че няма политически проект, след това през октомври м.г. го осъществи, като погази нормите на конституцията; клубът за дискусии цели да възпроизведе в друг формат гоцевщината, която цари в президентството". Скритият явен фаворит на агент Гоце е Ивайло Калфин, а Кунева трябва да създаде проблемите на Станишев. Той трябва да бъде отстранен, за да може Гоце да реовладее БСП, обясни Пл. Николов.

След като агент Гоце беше трудоустроен 10 години в българската политика, сега търси трудоустройване или като арменски поп, или като омбудсман, пошегува се още Николов. РЗС е известна креация на Ал. Петров, проект на ДС, дирижиран от Ал. Петров и това е пъпната връв, свързваща агент Гоце, Ал. Петров и всички от този антураж.

Връзката Янев-Гоце беше демаскирана от Илия Божинов, а той вече е мъртъв. Янев в паниката си иска с взлом да се опита да влезе в изборната администрация, защото няма право на това, защото няма ПГ. Този опит е скандален. Поведението му през последните дни показва как Гоце обгрижва всичките пипала на октопода. На върха на мафия, търгуваща със скрап, са спонсорите на Гоце.

Не смятам, че Ал. Петров има електорален потенциал повече от 2-3-4%, но това е повече от процентите за АБВ, за срам на Гоце, каза още Николов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 69| 9856 |24.01.2011 Цв. Цветанов: Има връзка между Гоце и Трактора . 63| 9829 |08.01.2011 Босия: Гоце е главен интригант в държавата . 69| 14057 |02.11.2010 Гоце си взе и Бай Ганьо - нагъл, дебел, богат, но в пола . 75| 12483 |26.10.2010 Гоце и Трактора са един и същ човек

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads