Реклама / Ads
0| 8911 |27.06.2017 ПОЛИТИКА

Нинова пита Радев, дали Борисов е изпълнил решенията на КСНС

.
Корнелия Нинова Източник: БГНЕС
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е изпратила писмо до президента Румен Радев, в което пита изпълнил ли е премиерът Бойко Борисов решенията на Консултативния съвет за национална сигурност, съобщиха от пресцентъра на БСП.
 

 Ето пълния текст на писмото: "Уважаеми г-н Президент, На проведения Консултативен съвет по национална сигурност при Вас, на 30 май 2017 година, беше взето решение изпълнителната власт да предложи до 20 юни 2017 година "Интегрирано развитие на сектор "Сигурност" и разпределение на ресурсите по отделните държавни органи и структури за следващите пет години". Срокът изтече. Моля да ни информирате - изпълнило ли е правителството това решение, което по време на КСНС беше подкрепено от премиера Борисов и предоставени ли са Ви предложенията.

 

По време на КСНС, зададох въпроси на министър-председателя и министрите от кабинета. В резултат на отговорите, изразих мнение, че поетите ангажименти няма да бъдат спазени. По искане на Парламентарната група на "БСП за България" в Народното събрание предстои обсъждане на приоритетите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. До този момент, правителството на Бойко Борисов не е предложило такива в Парламента. Ние смятаме, че един от тях трябва да е национална сигурност. Във връзка с този дебат, моля, да ни информирате - постъпил ли е при Вас Доклад от правителството в изпълнение на решението на КСНС".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 11117 |27.06.2017 Борисов връща Мирослав Боршош и отнема НДК от Лиляна Павлова . 3| 21408 |27.06.2017 Октай: Борисов да спре да ходи с В. Златев на лов в „Паламара”, ако ще бори контрабандата . 1| 7156 |26.06.2017 Р. Петков: Като гледам приятелите на Борисов, разбирам, че е минал на бананова диета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads