Реклама / Ads
29| 48891 |01.03.2018 ПОЛИТИКА

Октай пред Фрог: Със срещата си с Гинка, Борисов си направи харакири

.
Осман Октай
Със срещата си с Гинка Върбакова, Бойко Борисов си направи харакири. Показа, че той стои зад сделката с ЧЕЗ. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
 
През цялото време на скандала Борисов се държа като мутра. Изпусна нервите си, след като започна да говори за „гадове” и да заплашва. Първо се направи, че нещо не е знаел. Как така един премиер ще е запознат отлично със съдбата на две лъвчета, а няма да е наясно кой и как ще вземе обект от национално значение?! Вече няма човек на Земята, който да се хване на тази въдица. Чудно е как така еднолично Борисов решава, че държавата трябва да сложи ръка върху ЧЕЗ.

Все едно няма държавни институции, които да кажат как трябва да се постъпи. И в този случай се видя, че премиерът еднолично взима решения за съдбата на държавата и хората. Това е позорно. Убеден съм, че министър-председателят извика Гинка преди да отиде в парламента, за да парира всички въпроси към нея. Така осуети опита сделката да се осветли, както и да се проведе открит дебат. Задкулисието действа точно по този начин. С изказването си, че е получил документите от премиера на Чехия Андрей Бабиш, нашият вожд ни вкара в международен скандал. Той се оплете като пиле в калчища и всички последващи действия са опит да се измъкне сух от ситуацията.

Гинка не трябва да се разследва от службите. Гинка трябва да бъде охранявана. Животът й виси на косъм, защото тя се превърна в жив свидетел на мафията и задкулисието в България. Чудно ми е как Борисов ще действа, ако ЧЕЗ осъди България на предстоящото арбитражно дело. Това означава ли, че  той ще извади 1 милиард лева, за да компенсира финансовите претенции на дружеството по арбитражното дело преди да тръгне на преговори за купуването на ЧЕЗ? Това не ви ли звучи абсурдно?!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 49838 |27.02.2018 Октай пред Фрог: Доган може да отреже главата на Пеевски заради сделката с ЧЕЗ . 16| 16291 |23.02.2018 Владо Береану за Фрог: Сегашният парламент е най-поръчковият от всички досега . 14| 14293 |22.02.2018 Арман Бабикян за Фрог: Борбата за участие на ОП на трапезата става по-яростна . 7| 8437 |19.02.2018 Тадаръков: Сблъсъкът президент-премиер може да доведе до предсрочни избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads