Реклама / Ads
0| 5015 |29.10.2015 ПОЛИТИКА

Патриотичният фронт подкрепя Стефан Радев за кмет на Сливен

.
Националният фронт за спасение на България /НФСБ/ подкрепя на балотажа кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Това стана ясно по време на пресконференция от Доброслав Иванов-областен председател на партията в Сливен, упълномощен от лидера на НФСБ Валери Симеонов да обяви подкрепата. Политическото решение е взето вчера на национално ниво след проведени консултации със структурите на Патриотичния фронт на местно ниво.
 

„Това наше решение е политически прагматично, не е повлияно от преговори. Решението ни е по убеждения и заради слабости в досегашното управление. Нашите членове и симпатизанти са убедени, че политическата ситуация в Сливен трябва да се смени и да се осъществи така необходимата промяна. Смятаме, че Стефан Радев е най-достоен да управлява нашата община. В негово лице виждаме професионалист точно в тази сфера, от чиято промяна Сливен се нуждае, защото виждате, че икономическото развитие на общината изостава. Със Стефан Радев общината ще има много по-добро управление“, каза Доброслав Иванов. Той смята, че Стефан Радев е единственият шанс за пряка връзка с управлението на страната, защото, когато една община е управлявана по правилата и с визия за икономическо развитие, тя ще бъде подкрепена и от правителството.

 

Иванов връчи на Стефан Радев екземпляр от програмата на НФСБ с пожелание да помогне за реализирането на някои от приоритетите в нея.

От своя страна Стефан Радев благодари за подкрепата, която му оказва  Патриотичният фронт и лидерът на партията Валери Симеонов, както и за принципния начин, по който я заявяват. Той смята, че до голяма степен съвпадат вижданията на ГЕРБ и НФСБ за развитието на Община Сливен, както и начините за тяхното разрешаване.

 

Той подчерта за пореден път, че е много важно сливенските граждани да излязат да гласуват и с високата избирателна активност да се противопоставят на купения и корпоративния вот. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 7823 |25.09.2015 Б. Борисов: Страх ме е, че ще станем фронтова държава . 10| 6832 |30.08.2015 Р. Петков: АБВ, а не БСП, е лявото, 200 000 да ни подкрепят . 1| 5040 |13.08.2015 РЗС подкрепя Лечков на изборите, очаква рамо от Бареков . 0| 5897 |29.06.2015 Първанов, притеснен. България ставала фронтова държава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads