Реклама / Ads
44| 10651 |10.08.2015 ПОЛИТИКА

Р. Петков: Синът на Първанов си купи дълг за 200 000 лв.

.
Румен Петков
Нека припомня, че да носиш името Първанов е гордост, но и отговорност. Този младеж си купи дълг за 200 000 лева, не знам защо толкова много се коментира случаят с купуването на хотел. Това каза по bTV Румен Петков от АБВ, коментирайки случая с дълга и покупката на хотел в Кюстендил от малкия син на бившия президент Георги Първанов.
 

"Това са едни внушения, които са меко казано неверни. Редно ли е аз да ви питам защо вашата медия уволни двама журналисти заради един неудобно зададен въпрос към тогавашния министър-председател Пламен Орешарски". Това пък бе отговора на Петков, на подхвърлена реплика, че Първанов бил "спестовен президент".

Познавам президента Пъ рванов, той е изключително честен човек, завърши Ппетков.

Той коментира и темата за Ислямска държава.Нашите разузнавателни служби следят много детайлно ситуацията в Западните Балкани. До момента над 1500 души от там са отишли да се бият за Ислямска държава. Липсата на ефективен обмен на информация между страните в ЕС води до това, че България страда най-много за това, че е гранична държава. Нашите министри трябва да настояват за по-голяма помощ от ЕС, категоричен е Петков.

Имаме десетки имигранти, които са регистрирани на един адрес, а това означава, че нашата държава изостава с антитерористичното законодателство. Всички наши съседи имат такова, допълва Петков. Налага се да имаме законодателна рамка, която да се занимава с чуждите бойци, които евентуално могат да дойдат в България.

Не бива да подминаваме грубото посегателство над хората в България. Имаме огромен проблем с агресията в нашето общество, нужна е друга атмосфера и нетърпимост към нарастващата агресия, категоричен е Румен Петков. АБВ е готова за предсрочни избори, не е редно да има подхвърляния като тези на Реформаторския блок. Нека не забравяме, че те бяха заподозрени в игра с ДПС, не е лошо да има диалог между всички партии в държавата, каза Петков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6542 |20.07.2015 Борисов моли Първанов за подкрепа в петък за съдебната реформа . 0| 5342 |10.07.2015 Петков: Защо е този вой, щом АБВ били несъществени . 0| 5896 |29.06.2015 Първанов, притеснен. България ставала фронтова държава . 0| 5564 |26.06.2015 Първанов: Докато БСП мисли за конгреса, ГЕРБ ще спечели изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads