Реклама / Ads
1| 9184 |09.06.2017 ПОЛИТИКА

Пламен ”Хайл Хитлер” Узунов да си тръгва от „Дондуков” 2

.
Узунов се прави на Хитлер Източник: Медиапул
Малоумието добива размерите на епидемия в управленските среди. Пламен Узунов, служебен министър на МВР, а сега секретар на президента Румен Радев по правни въпроси и корупцията, се правил на Хитлер.
 
Позирал с униформа на военно-въздушните сили, с изпъната ръка за поздрав: Хайл Хитлер.  На едната снимка свил средните пръсти за знака на хеви-метъл.

Снимките бяха показани в предаването „Господари на ефира”. Не е ясно как „господарите” са се добрали до тях, но това е без значение. Фактът е налице и Узунов вече трябва да си е събрал багажа и да се е изнесъл от „Дондуков” 2. Всяко забавяне и овъртане, вкарва работодателя му в неизбежен скандал. Няма нужда да се обяснява на Узунов - белким съобразителността му стига дотам. Което не много сигурно.

Така постъпват хората, които уважават и себе си, и другите. И това за Узунов е под съмнение, ако се вземе предвид съгласието му да ръководи МВР без да има знания и опит за това. Узунов е смятан за човек на кръга до Пеевски, освен това за нула време си спечели прякори като „мрън-мрън” и „листовката”, което е своеобразен рекорд за системата. Мистерия е Кой го пробута на президента Радев, но е време за „дами и господа, Елвис напусна сградата”.

 

Самият държавен глава зае категорична позиция, когато Павел Танев, зам.-министър на регионалното развитие лъсна на фото с хитлеристкия поздрав. Танев подаде оставка и си замина.

Скандал се завихри и с Иво Антонов, който тъкмо празнуваше назначението си за шеф на най-финансово угодната дирекция в Министерството на отбраната – социалната.

 

Така че Узунов няма какво да се бави. Няма нужда и от обясненията му, че е шаржирал, иронизирал, подигравал.

Процедурата вече е проиграна.

Като няма борба с корупцията и съдебна реформа, поне „шегите” с нацизма да си спестим.

 

Тодор Маринов

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 13662 |10.05.2017 Първо във Фрог: Президентът взе за секретари министрите Янев, Узунов и Гълъб Донев . 1| 7126 |19.04.2017 Кр. Узунов: Босна и Македония са пред разпад . 9| 7140 |26.01.2017 Цветанов: Не одобрих министър Узунов за шеф на Областната дирекция в Пловдив
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads