Реклама / Ads
47| 13659 |21.05.2012 ПОЛИТИКА

Пламен Николов: БСП се освободи от Гоце

.
Пламен Николов
На този конгрес в БСП се случи нещо добро – тя се освободи и разграничи от Гоце- Първанов. Но сега и предстои да се освободи и от гоцевщината и от генералските движения, които години наред я бяха обсебили.
 


Това обяви пред Николай Бареков Пламен Николов, бивш съветник в кабинета на Жан Виденов и близък съратник и приятел на мистериозно починалия Илия Божинов.

 

Според него след този конгрес Първанов е пълен политически труп и вече не може да бъде реанимиран.

 

Николов обясни, че месеци наред бившият държавен глава е внушавал на обществото, че е успешен политик, с успешни два мандата, но в действителност това са били само един заклинания и празни фрази.

 

С бракониерски манталитет Гоце искаше да присъства в политиката и тайно да дърпа конците. Месеци наред той разиграваше и БСП, и цялата държава, че иска да бъде лидер и да реализира нова политика, а на конгреса се измъкна като обикновен страхливец. Той трябваше да поиска прошка от съпартийците си. Реално Първанов предаде хората си, като ги изостави. Така действат страхливците. Крадците винаги казват – дръжте крадеца, коментира още Николов.

 

Според него изчистването от Първанов ще възроди партията, но на следващите избори тя няма реалните сили да победи ГЕРБ, но може да бъде сериозен конкурент и коректив на управлението на Борисов. 

 

Ако оздравителният процес, който започна в столетницата, продължи ще е в полза на партията.В това число и настоящото правителство дано започне да се освобож

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 240| 10672 |26.04.2012 Петър Николов: В ДСБ ги е страх да кажат на Костов да си ходи . 23| 8516 |13.04.2011 Пл. Николов: Гоце играе с двама кандидати, защото е главният интригант на републиката . 8| 6009 |25.06.2009 България освободи Агим Чеку

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads