Реклама / Ads
22| 7141 |12.01.2016 ПОЛИТИКА

Премиерът: Местан настъпил руска мина?! За Путин аз съм си виновен!

.
Бойко Борисов
„Каква руска мина е настъпил Местан? Нима Путин във всяко свое изявление не сочи мен и България като главен виновник“, заяви премиерът Бойко Борисов при посещението си в авиобазата в Граф Игнатиево.
 
„Местан изведнъж заяви, че стъпил на руска мина. С цялото ми уважение към него, когато Путин и Ердоган в Анкара взеха „Южен поток” и го направиха „Турски поток”, когато взеха реакторите на АЕЦ „Белене“ да ги правят в Турция, когато започна целият износ на Турция да се пренасочва към Русия и точно производителите, които Местан защитава да страдат най-много – каква мина тогава той настъпваше. Тогава тези протурско-руски интереси не бяха ли интересни за ДПС и лидера ѝ Местан?”, попита Борисов и допълни:

„Опитвам се да запазвам спокойствие и сигурно още ще го правя, но такива измишльотини, които се опитват се тиражират и всеки ден да ги прехвърлят към нас – нито ще оставя ГЕРБ да носи тази отговорност, нито аз. Какъв руски интерес има в България някой, за да го говори това и услужливите му големи бизнесмени със своите „независими” медии да го подкрепят, или обратното - другите да го атакуват. И едните, и другите – лоши. В тази игра добри няма“.

С ДПС в управление няма как да ме видите, в опозиция - с удоволствие. Тогава на другите ще им видя сеира - на тези, които до вчера ме прегръщаха, а днес ми говорят за библиотекаро-сараиски неща. Ще ги пратя там да ходят, да се молят при пауните", отсече Борисов. Той добави, че на никого и за нищо няма да се моли, тъй като има достатъчно голяма партия.

"Те ще идат да се молят, защото явно много ги е яд, че преборихме контрабандата и събрахме близо 3 млрд лева в бюджета", добави министър-председателят.  "Г-жа Бъчварова не разкрива убийства. Има професионално ръководство, което го прави и хиляди служители на МВР, на които това им е професията. И те повече от всички искат да бъдат разкрити тези убийства и ще ги разкрият", заяви още министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в авиобаза „Граф Игнатиево“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 7223 |08.01.2016 Местан с първа крачка срещу #Кой, дупе да му е яко . 18| 7892 |28.12.2015 Октай: И Местан, и Доган са употребени за чужди интереси . 39| 16039 |24.12.2015 Давали вода на Местан след: "И да не съм жив, няма да ти позволят да направиш това, което си намислил" . 49| 28612 |24.12.2015 ДПС се цепи, Местан вади компромати срещу Пеевски и Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads