Реклама / Ads
7| 4806 |02.11.2016 ПОЛИТИКА

Премиерът: Ще направим всичко и тогава ще си ходим

.
Бойко Борисов
”С успешното реализиране на програмата за енергийна ефективност Благоевград показа, че хората не могат да бъдат излъгани лесно. Спомням си преди години, когато минава по пътя и гледах олюпените блокове. Сега си мисля, че е нов квартал. Струва ми се, че един блок трябва да оставим ненаправен за сравнение.
 
Помните ли как изглеждаха те преди 5 -6 месеца – олюпени. Имайте предвид, че участват 160 фирми, помагаме на бизнеса, на малките предприемачи. Работниците не стигат, скелетата не стигат и само за да ви кажа да не се подвеждате, че пак идват избори в неделя, наред с всичко това което виждате и правим", каза премиерът Бойко Борисов при откриването на 60 санирани блока в Благоевград, съобщава Фокус. Министър Лиляна Павлова пък каза, че 80% от сградите в Благоевград са първите санирани. от милиардната инвестиция. "Благодаря, че не се подвеждате по манипулации в този войводски край, трябва да покажем стабилността на държавата и управлението. Благодаря на министър-председателя за подкрепата, която има и за волята да реализираме тази програма", каза още тя. Продължава реализирането на програмата и в другите градове, като на територията на цялата страна в момента се правят 200 сгради, а 2500 са чакащи. "Мислих да си мълча, ама стават много нахални опонентите ни. Господ е казал: По делата ще ги съдите. Нека да излязат и да кажат какво са направили, защото аз мога с часове да ги говоря. А те - нищо. Ще направим всичко и тогава ще си ходим", допълни Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4372 |30.10.2016 Борисов: Ще направим всичко изборите да минат спокойно . 0| 4303 |14.10.2016 Обама: Можем да изгубим всичко заради Тръмп . 2| 4548 |24.09.2016 Премиерът: Искам от ЕС ясна позиция за релокацията на мигрантите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads