Реклама / Ads
33| 9105 |06.05.2020 ПОЛИТИКА

Премиерът: Втори месец министрите ми са без заплати, не е честно

.
Бойко Борисов на полигон ”Црънча”
Вече втори месец сме без заплати. А никога не сме работили повече. Министрите ми са без заплати. Сега ще видим какво ще става на 13-ти и после ако е пак така - няма да е честно, заяви пред медиите премиерът Бойко Борисов от село Црънча.
 

Отработваме си всяка стотинка сега. Повдигаме духа, изложени сме на рискове..., допълни премиерът.

 

30 000 загинали от коронавирус днес в Европа - рекорд по починали в Европа. Не знам военните имат ли статистика какво е да се дадат 30 000 жертви в жива сила от армия по време на битка. Това ще са най-кръвопролитните сражения, каза още Борисов .

 

Иначе имам симпатии към тези войски, защото те са не само изключително подготвени, но когато имаме терористи, те могат да действат в рамкие на града като нашите специални части в МВР. Пълна координация с колегите от баретите.

 

Преди 2-3 години поискаха полигони, сега ги изпробвахме. Могат да провеждат бойни стрелби. 6 милиона имат да си направят казармата. Следващият път като дойда ще има нова сграда. Надявам се на есен да ни поканят на едно занятие с нова казарма.

Не сме съкратили нито един разход, включително и за проектите на военните по време на кризата. Да са ни живи и здрави всички храбри българи. Храбри са и тези, които стояха вкъщи по време на карантината. Те също са храбри, също допринасят, заяви Борисов.

 

Празник е, но не е преминала заразата, как ще започне туризмът в такава ситуация?! На обед почваме съвет какво ще се прави. Всяко едно разхлабване е следствие на дълго работене със специалистите. Ако сме дисциплинирани като гражданско общество, ще върви леко бизнеса, спазването на мерките ще бъде допълнително условие. Нищо не сме разхлабили допълнително. Това, че сме позволили да тичат, да спортуват, са мерки, които касаят здравето. Нищо не сме разхлабили, което да допринесе за бюджета. България е с най-либералните мерки, посочи министър-председателят.

 

В петък ще вземем решение да отменим на 13-ти извънредното положение и да продължим санитарните мерки. Ако тръгнат нагоре бройките, затваряме всичко наново, обясни премиерът, кза още той

 

Сега полицията от КПП-тата ще я ползваме да охраняваме старческите домове, разясни още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 6627 |21.04.2020 Премиерът: В близките дни не се очаква отваряне на парковете и градинките . 19| 7910 |29.12.2019 Антоанета Христова: Президентът дава заявка за втори мандат . 45| 13077 |26.08.2019 Премиерът: Пламен Георгиев е с няколко образования, хиляди награди, няколко езика . 11| 8255 |02.07.2019 Христо Иванов: Унизително е Борисов да иска махане наблюдението по втория начин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads