Реклама / Ads
29| 5633 |13.06.2011 ПОЛИТИКА

Пр. Прошков и Р. Христов са сините кандидати за изборите

.
Прошко Прошков
Претендентът на ДСБ за държавен глава Светослав Малинов е спечелил битката срещу Румен Христов в София.
 

Най-важният резултат от вчера е, че доста хора излязоха да гласуват и то при кампания от 2 седмици, обяви по ТВ 7 Прошко Прошков, кандидатът за кмет на Синята коалиция за кмет на София. За мен са гласували столичани, добави той. Прошков посъветва Г. Кадиев да подкрепи и наесен реален десен кандидат за кмет.

Кандидатите са ясни, отсече Борис Марков, председател на изборния щаб на СДС по повод слуховете, че Петър Стоянов ще се кандидатира на изборите за държавен глава наесен
. Софиянски не е изненада, търпим го сума ти време вече, наследените неща в общината не искам да описвам, защото ги търпим достатъчно, каза М. Заимов по повод кандидатурата на Ст. Софиянски. Десните симпатизанти са вдъхновени от тази кампания, аз се чувствам много повече облечен в доверие, каза Прошков и добави, че Софиянски дори не бил почистил след себе си. Всеки автентичен демократ е щастрив, че в изключително добър дух премина изборния ден и атмосферата беше добра. Прошков уважавал Вл. Кисьов, увери той.

Frognews.bg напомня
, че Прошко Прошков е кандидатът на Синята коалиция за кмет на София. Това съобщиха от ДСБ въз основа на предварителните резултати от гласуването в столицата. Румен Христов от СДС пък печели първичния вот за президент, твърдят пък от СДС. 12 961 гласа е събрал Прошко Прошков.

Претендентът на ДСБ за държавен глава Светослав Малинов е спечелил битката срещу Румен Христов в София. Христов, обаче, е получил по-голяма подкрепа в другите големи градове на страната и за това ще се състезава и на същинския вот наесен. От 76 000 гласували в цялата страна той печели с 9 000 гласа пред Малинов, сочеха последните данни на сините от полунощ. Окончателните резултати от гласуването на предварителните отворени избори, които се проведоха в неделя, ще станат ясни днес. На последните парламентарни избори за Синята коалиция гласуваха 300 000 души.

Първичният вот регистрира сериозна активност на циганите във Факултета в София, Лом, Пазарджик, Шумен, Варна и Кюстендил. Заговори се за т.нар. "контролиран ромски вот".

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 5312 |10.06.2011 Сините гневни на ГЕРБ, не искали подкрепата им . 267| 8490 |01.06.2011 Св. Малинов: Сините гласове трябва да са там, където е мястото им, а не при ГЕРБ . 45| 7011 |16.05.2011 Прошко Прошков се врече да прави политика по "добрия стар начин" . 10| 5052 |15.05.2011 Ст. Софиянски: ССД ще подкрепи Р. Христов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads