Реклама / Ads
41| 7786 |15.05.2016 ПОЛИТИКА

Радан Кънев: На рождения ден на Плевнелиев заявих подкрепата си за него

.
Радан Кънев
Обадих се на рождения ден на Плевнелиев и тогава обявих намеренията си да го подкрепя за нов мандат. Той беше много благодарен за моя жест. Така че той вече е запознат и няма нищо против моята подкрепа. Това заяви в „120 минути” депутатът в опозиция Радан Кънев.
 

Росен Плевнелиев е ключовият гарант на геополитическата ни ориентация, той е почти единственият човек, с когото западните лидери говорят с радост и приемат безрезеврно, хвали Кънев държавния глава.

 

Ако не иска, президентът няма да се кандидатира, но всички ние, които знаем тези факти и оценяваме неговия мандат като успешен, нямаме право да си мълчим, да си правим деликатни партийни сметки и по този начин да отказваме подкрепа на тази политика и даваме сили на антиевропейската политика, на лявото, проруското и на популизма”, допълни той.

 

Цветанов провали компромиса от завист. ГЕРБ е униформена партия, тя е градена върху  структурите на МВР и там границите са затворени. Ако искаме да помогнем на някого от ГЕРБ, не можем. Намираме се в кризисна ситуация и трябва смело да се действа. Има проекти като интерконекторите с Гърция, превъоръжаването на армията, сондажите в Черно море, зад които ние винаги ще стоим, категоричен е Радан Кънев.

 

Предупреждавахме, че АБВ не стават за партньори и се оказахме прави. Предупреждавахме за Ковачки. Каква е ползата да заменим Валери Симеонов с Волен Сидеров?!

 

Балкански синдром е опозицията, която е без позиции, да иска предсрочни избори. Това го има и в Македония, каза още Радан Кънев.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 6717 |14.05.2016 Тр. Величков: Има вече спуснати листчета с кандидат-президенти, Радан не е сред тях . 16| 5441 |14.05.2016 Цветанов: Не ДСБ, а Радан Кънев подкрепя Плевнелиев . 12| 4261 |12.05.2016 Кънев: Борисов може да стане министър на туризма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads