Реклама / Ads
0| 7474 |24.10.2017 ПОЛИТИКА

Радосвета Василева: „Съвременните европейски диктатури и двойните стандарти на ЕС“

.
Когато стартирах моя блог radosvetavassileva.blog преди два месеца, завърших първия си пост със следните думи: „Целият свят ще научи за безчинствата на българската мафия и целият свят ще гледа нейния неизбежен разпад! Прожекторите вече светят!“.
 
Много се радвам, че моят блог вече има над 14 000 посещения, въпреки опитите за заглушаване. Искрено благодаря на читателите, които се вълнуват от „другата“ гледна точка, за доверието. Благодаря и на смелите хора, които разписаха моята петиция в подкрепа на жалбата на баща ми по закона „Магнитски“. Благодаря също така и на тези, които следят семейството ми в Туитър: @Radosveta_vass, @AnVassileva, @TzvetVassilev.

Както гласи един американски цитат, за който някои твърдят, че е на Ейбръхам Линкълн – „Можеш да лъжеш някои хора през цялото време и можеш да лъжеш всички хора през част от времето, но няма как да лъжеш всички хора през цялото време“. Истината е като шило и ще намери начин да излезе от чувала, независимо колко стегнато е завързан.

Не е случайно, че така наречените свинеобразни медии се плашат от всеки, който се осмели да каже истината в очите на хората. Толкова ги е страх, че посветиха цяла статия само на моята петиция! Разбира се, публикуват нелепици и откровени глупости за моето семейство ежедневно. Това означава, че сме на прав път! Истината боли.

Същевременно има и такива, които се опитват да узурпират борбата срещу мафията. Псевдо „експерти“ публикуват „анализи“ относно „Магнитски“, без да имат елементарно понятие от международно право, без да са запознати с фактите, а и без да са виждали жалбата. Пишат едностранчиво, с примитивна злоба, само и само да не паднат по гръб.

За разлика от тях, не се преструвам, че имам кристална топка. Знам само, че ще спазя обещанието си да разказвам за безобарзията в България.

В този дух, бих искала да споделя, че моят блог вече ще има и видео постове. Те ще са основно на английски, за да може международната общественост да научи за безпрецедентното поругаване на човешките права в България, както и за липсата на правов ред.

Гледайте моя видео пост, посветен на статията ми за съвременните диктатури и двойните стандарти в ЕС, тук:

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8776 |22.10.2017 Атанасов: Борисов обича европейските пари, но не и европейските правила . 0| 13400 |07.05.2017 Груби нарушения на човешките права в България (и защо това засяга Европейския съюз) . 0| 9831 |09.04.2016 Молдова – антибългарско правосъдие по европейски стандарти
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads