Реклама / Ads
27| 13412 |14.07.2019 ПОЛИТИКА

Рашидов: Не изключвам Борисов да се оттегли като Доган, Цветанов трябваше да спре с апартаментите

.
Вежди Рашидов
Вярвам си, че Борисов е разумен като Доган и не изключвам в даден момент премиерът да се оттегли като официален лидер на ГЕРБ. Това каза председателят на Комисията по култура в НС и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред БНТ.
 

"Чувам го напоследък хвърля едни хубави изречения - път на младостта, явно той е разумен човек, ще намери границата, за да може като Доган в един момент - да има влиянието, но да може по един елегантен начин да подготвя кадри", обясни Рашидов.

"Аз мисля, че е достатъчно умен и разбира, че има смяна на поколенията", добави той на въпрос, дали Борисов може да се оттегли след трети мандат.

 

Рашидов обясни, че Доган се е отдръпнал навреме и е оставил едни по-млади хора да въртят колелото, но без да го изпуска, защото все пак то е негово. "Смятам, че той е разумен и ще влезе в тази схема", допълни депутатът от ГЕРБ.

Бойко е уникален случай и ще остане в историята. Лично аз го познавам от много години, той порасна много бързо, стана голям политик и държавник, коментира Рашидов.

 

Според него, премиерът има природен талант да работи на една вълна с хората и затова е така обичан. Хората го разбират, на една вълна са. Наблюдавал съм го в уникални ситуации, не искам да го хваля, но той е историческа личност.

 

Относно Цветан Цветанов, Рашидов обясни, че трябвало малко да спре с апартаментите. Незаменими хора няма, имал съм проблеми с Цветанов, не сме си говорили с години, когато бях министър.

 

"Партията е на премиера Борисов, той я изгради и той е лидерът. Все едно чирак да вземе решение, а хората понякога с любов се женят и в един момент се разделят. Така е в семейството и партията е семейство", обясни той.

 

"Цветанов бе организиран човек, не може до вчера да го е имало и всички да са сервилни, а днес все едно не съществува. Не бих се месил в партията, но не мога ли да стисна ръката на човек, с когото сме работили години", коментира Рашидов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 8046 |12.07.2019 Велизар Енчев: Борисов получи удари от Сърбия и Македония, на които даде много . 4| 5956 |11.07.2019 Зоран Заев ще реагира на Борисов за “северномакедонците“ . 5| 5341 |09.07.2019 Сръбското МВнР: Изявлението на Борисов е неточно, ЕС не е признал Косово . 14| 24563 |07.07.2019 Д-р Николай Михайлов: Борисов е пародия на политическа активност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads