Реклама / Ads
32| 5467 |20.11.2020 ПОЛИТИКА

Републиканци за България с офиси в Димитровград, Харманли и Хасково

.
През вчерашния ден бяха открити още три офиса на ПП „Републиканци за България“ в градовете Димитровград, Харманли и Хасково. В присъствието на председателя и зам.-председателя Цветан Цветанов и Павел Вълнев бяха избрани и областен и общински координатори.
 

За Димитровград временно ще отговаря Славейко Иванов, бивш общински съветник от ГЕРБ, който ще е общински ръководител, Митко Димитров ще е общински ръководител за Харманли, а областен координатор за Хасково ще е Антон Иванов, който е в политиката от времето на СДС, след което бе част от ГЕРБ, и в предходния мандат председателстваше сесийната група в Общинския съвет на Хасково.

 

Освен откриването на офисите повод на събиранията бяха и представянето на основните цели на политическата формация - борба с корупцията, привличане на младите и активни хора, защита на бизнеса и икономически растеж основан на пазарен принцип и отстояване на конституционните права на българите в чужбина.
Засегната бе и темата с разпространението на коронавируса и изгубеното време, за което вече плащаме със загубата на човешки животи и то ежедневно.


.

„Републиканци за България” е алтернатива на сегашното статукво, защото не е лидерска партия и отстоява принципи, които дават възможност на всеки да бъде активен в обществения и политическия живот на страната. Залагаме на експертите, които да дават посланията, а политиците ще ги реализират чрез своите политики в законодателната и изпълнителната власт”, заяви Цветан Цветанов и подчерта, че сме свидетели не само на корупция, но и на завземане на бизнеси.

 

„Ние сме алтернативата и хората, които знаем как - ще направим нужните реформи. Хората трябва да бъдат активни на следващите избори, за да освободим страната от състоянието, в което е”, заяви зам.-председателят Павел Вълнев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4624 |19.11.2020 Севим Салиф от кметство Велешани е първият кмет на населено място в Община Кърджали, който подкрепя ПП „Републиканци за България“ . 42| 8290 |14.11.2020 Републиканци за България: Жителите на Панагюрище искат промяна на статуквото в страната . 7| 6637 |12.11.2020 Заев: Няма да правим шоу от преговорите с България . 9| 6012 |12.11.2020 Павел Вълнев: Северна Македония е много важна за нас и България трябва да използва практично позицията си на член на ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads