Реклама / Ads
11| 5608 |18.12.2020 ПОЛИТИКА

Републиканци за България с офиси във Варна и Търговище

.
Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов откри офиси във Варна и Търговище.
 

„Търговище е смесен регион и за всички е трудно  - само заедно без разделение в обществото ще успеем да работим за доброто на всички ни и да развиваме региона“, каза Цветанов по време на откриването на първия офис в област Търговище в присъствието на временния координатор за областта Тоника Колева. Жителите на различните общини от областта запознаха председателя на Републиканци за България с проблемите си, които не са решени от години  - като водния проблем в Омуртаг, честото прекъсване на ток в по-малките населени места, обезлюдяването на региона и застаряването на населението, поради липса на възможности за работа и реализация на младите хора.

Констатацията от всички смесени региони е, че ДПС и ГЕРБ са като скачени съдове и управляват на местно и национално ниво, което води до засилване на страха у хората, репресирани на местно ниво от ДПС, а на централно от структурите на ГЕРБ. Нагледен пример за това са политическите лица в Силистра и Търговище.

Предстои откриване на офисите и в общините - Попово, Омуртаг и Опака.

През деня Цветанов проведе работна среща в Добрич заедно с Николай Милков - временно изпълняващ координатор за областта, на която бяха обсъдени основните приоритети за предстоящите седмици относносно структурирането на организациите в община Добричка. Обсъдена бе и възможността за провеждането на частични местни избори в Тервел.

Проявен бе интерес от предстоящата среща с експертите от секторните политики „Земеделие“ и „Туризъм“ - основен поминък на голяма част от населението в областта.

„Колегите в Добрич работят по план за подготовката ни за парламентарните избори във всички морски общини, както и на територията на областта“, заяви Цветанов и допълни, че в началото на януари 2021 г. ще бъде открит офисът в Добрич.

Цветанов бе посрещнат във Варна от членове и симпатизанти, водени от Веселин Василев член на Изпълнителния съвет и координатор за Севроизточна България, временно изпълняващите областен и общински координатор Панайот Кискинов и Младен Македонски, членовете на Контролния съвет Анна Лисичкова и Диан Иванов, както и симпатизанти на Републиканци за България, където заедно откриха централния офис на партията на бул. „Цар Освободител“ 31.

„Този офис ни е необходим, за да можем да правим срещите си. Няма от кого да се крием, ще бъдем прозрачни за всички, които имат интерес. Убеден съм, че Варна и областта имат нужда от една нормалност, каквато и всеки български гражданин иска да постигне“, каза Цветанов.

Председателят на партията благодари на всички от структурата от Варна и областта за всичко това, което са направили през последните месеци, както и на всички, които се приобщават към нашия политически проект „Републиканци за България“.

„За мен е много важно да може действително да постигнем целите, които сме си поставили. Да бъдем политическа формация, която да е незаобиколим фактор, да сме гарант за евроатлантическото партньорство, да имаме експертизата във всяка една секторна политика и да може в оставащите 3 месеца до парламентарните избори да имаме възможност действително да представим това, което имаме като експертни решения, облечено в политически послания, за да може да спечелим повече от нашите симпатизанти и всички тези, които се колебаят,  за кого да гласуват“, заяви Цветанов.

По думите му това, което е постигнато във Варна и областта се дава за пример в другите области на страната. „Очакванията към вас са много големи“, каза Цветан Цветанов.

Във връзка с предстоящите празници председателят на партията пожела здраве на всички, а след това мотивация за това, което трябва да се направи заедно.

„Трябва да използваме слабостите на политическите ни опоненти, които в момента са в лоша кондиция. Ако погледнем към старата партия, към която принадлежах аз, там няма никакъв организационен политически живот.

Да бъдем широко отворени към всички, които искат промяна на статуквото, както на местно, така и на национално ниво. Можем да го покажем с експертизата и енергията, която носи всеки един от вас“, категричен е председателят на партията.

Цветанов определи офисите на Републиканци за България като втори дом и място за обсъждането на идеи.

„Бъдете здрави и нека предстоящите Коледни и Новогодишни празници бъдем със семействата си, да нямаме необходимост от лечебни заведения, да имаме възможност да дадем любовта и приятелство си на всички близки хора, които са около нас. Благодаря ви, че ви има и сме заедно. Да си пожелаем на добър път и на добър час с Републиканци за България“, каза още Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4100 |17.12.2020 Републиканци за България с офиси в Русе и Шумен . 13| 6925 |15.12.2020 Елена Йончева: Изборите в България трябва да са на първата възможна дата - 28 март . 13| 4995 |13.12.2020 ПП „Републиканци за България“ предлага публичният сектор да купува български храни . 1| 4735 |12.12.2020 ПП „Републиканци за България“ с офиси и в Кюстендилско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads