Реклама / Ads
6| 7371 |29.08.2019 ПОЛИТИКА

РЗС: Етичната комисия на ГЕРБ се оказа Пунта Мара

.
Етичната комисия на ГЕРБ постъпи изключително неетично спрямо обществото като се покри цяло лято и не се произнесе по нито един от корупционните скандали свързани със самозабравили се кметове на управляващата партия.
 

Тя бе създадена по лично настояване на Бойко Борисов след скандала с бившия зам. министър Александър Манолев, който си бе построил лична резиденция в парка на гр. Сандански със средства от европейски фондове. Скандалът имаше продължение, когато се оказа, че кметът Кирил Котев, който е лично протеже на Манолев, е прокарал минерална вода до семейния си хотел и до незаконно построения имот на ментора си при наличие на мораториум върху всякакъв вид строителство в парк „Свети Врач“.


Днес тандемът Котев-Манолев се е устремил отново към участие на местните избори, ползвайки се от бездействието на така шумно афишираната Етична комисия на ГЕРБ. Въпреки че за цял мандат не успя дори да асфалтира отсечката от магистрала „Струма” до табелата „Сандански”, но уреди всичките интереси на котилото около него.
По подадените от РЗС сигнали няма и няма да има никакво решение. Нормално възниква въпросът кой и защо стопира Етичната комисия, която бе създадена именно с цел да не допусне компрометирани и корумпирани лица, като кандидати на ГЕРБ на местните избори тази година. И кой ще носи персонална отговорност за удара по имиджа на Бойко Борисов, който заложи личния си авторитет при създаването на този вътрешнопартиен орган.


Етичната комисия бе заменена от монотонни срещи за изслушване на кандидатите на ГЕРБ по области и след всяка от тези срещи се препращат SMS-и на премиера с измислени социологически данни доказващи, че кметовете феодали са незаменими и така се решава съдбата на цели градове.


Ясно е, че след тази наша позиция Етичната комисия ще се събуди, но не да отстранява корумпираните, а да ги защитава.


Пресцентър на РЗС

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 18268 |15.08.2019 Евгений Дайнов: ГЕРБ ще излязат замаяни от изборите, ще има протести . 6| 10067 |18.07.2019 Страхил Делийски: Без държавния ресурс ГЕРБ няма да изкара повече от 1-2 години . 3| 5468 |15.07.2019 Нинова: ГЕРБ превърнаха общините във феодални владения . 11| 5699 |12.07.2019 Георги Свиленски: ГЕРБ ежеминутно газят Конституцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads