Реклама / Ads
26| 12709 |10.11.2010 ПОЛИТИКА

Шефът на СКАТ: АБВ е ВГЗ, а Първанов е злокобна фигура

.
Валери Симеонов Източник: bszone.info
Валери Симеонов опроверга слуховете, че е човекът на Първанов в Бургас и съобщи, че президентът малтретирал репортери на телевизията чрез НСО, а всъщност СКАТ свалила Й. Костадинов като кмет.
 

Не съм човекът на АБВ в Бургас, тук на този проект му казваме ВГЗ, коментира за Frognews.bg шефът на ТВ СКАТ в морския град Валери Симеонов. Той опроверга ширещите се напоследък слухове за неговото политическо бъдеще категорично и добави, че не би могъл и да си помисли да се коалира с президента, който тероризирал служителите на телевизията и репортерите чрез своите хора от НСО. Злокобна фигура е Първанов, каза Симеонов и нареди до него екскмета на Бургас Йоан Костадинов.

Реакцията на Симеонов дойде в отговор на слуховете, че шефът на СКАТ бил човекът на президентския проект АБВ в Бургас
. Това съобщиха за Frognews.bg източници, пожелали анонимност. Същевременно те направиха уговорката, че за президентски човек се натискал и екскметът Йоан Костадинов, който отново проявявал апетити към кметския стол, на който преседя в продължение на повече от един мандат. Затова спорът между двамата можел да бъде примирен, като Костадинов се включи в кметската надпревара, а Симеонов оглави листата за общински съветници.

С Костадинов не можем да бъдем един до друг, защото той беше най-вредният за Бургас човек, каза още Симеонов и добави, че ако някой е съборил бившия кмет от поста му, това е била тъкмо ТВ СКАТ.

В предстоящите изборни битки повече от сигурно ще се включи и съветникът от ПП "Бургас" Ваклин Стойновски
, който обаче обяви, че отново ще разчита сам на себе си и на своя авторитет, защитавайки бургазлии, докато Валери Симеонов на предишните избори "лежал" върху авторитета на Волен Сидеров, за да вкара толкова много общински съветници. На предстоящите пък щял да търси начин да се закачи за " Букварчето", каза Стойновски, визирайки гражданското сдружение в зародиш на президента Георги Първанов. Той не изключи възможността Симеонов да стане "редосеялка, закачайки се на Трактора" съобщава бургаската медия news.burgas24.bg. Запознати твърдят, че напоследък отношенията между шефа на СКАТ и дейци на РЗС се затоплили значително. Независимо от склонността на Симеонов да сменя своите ракети-носителки към властта, той е желан партньор от евентуалните си партийни благодетели поради високия рейтинг на ТВ СКАТ в региона, оповестиха запознати.

"Няма да коментирам Стойновски, защото за споря с него е все едно човек да се бори със свиня - винаги се окалва, но на свинята и доставя удоволствие", дословно каза Симеонов по този повод. Накрая той иронично додаде, че най-информиран по поставените въпроси бил Волен Сидеров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 79| 12824 |03.11.2010 "Азбучните апостоли" се отрекоха от месията Първанов . 124| 10574 |31.10.2010 Б. Борисов: Завиждат ни; Първанов ще прикотка ДПС в проекта си . 73| 10420 |29.10.2010 Първанов тръгна към политиката, България остана без държавен глава . 89| 12697 |28.10.2010 След 20 години Първанов готви нов 10-ти ноември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads