Реклама / Ads
19| 12323 |04.04.2013 ПОЛИТИКА

Шпиономания ни залива, над 90 фирми го правят (не)законно

.
Изненади дебнат всякакви...
Над 40 детективски агенции и още трийсетина фирми за шпионска апаратура и услуги подслушват, следят и снимат по поръчка в България. Корпоративните екипи, които извършват фирмено разузнаване и чисто шпионска дейност са не по-малко от стотина.
 

Има поне още 15-20 охранителни фирми предлагат услуги с техника за наблюдение, освен това извършват следене и дори задържания, въоръжени са не само с огнестрелно оръжие, но и с всякаква техника за следене и подслушване. Десетки компютърни специалисти и хакери са свързани с подобна нерегламентирана дейност или дейност по ръба на закона. В екипите работят и бивши ченгета от службите, които знаят как се организира шпионски мероприятия. Миниванове, които са оборудвани за шпионска дейност притежават и няколко корпорации. Технически те са доста близо до притежаваните от оперативните служби.

Всеки ден се подслушват и следят десетки българи заради изневери, ревност, бизнес интереси, криминални намерения.

 

На тази информация се е натъкнала групата от прокурори, които проверяват сигнала, подаден от лидера на БСП Сергей Станишев, научи Фрог нюз от източници, близки до разследването.

 

Шпиономанията е много по-голям бизнес, отколкото се предполага у нас.

Нека се проверява, но да не се злоупотребява с информация и да се изнася само определена част. Съществува риск да се постигне обратен ефект и да бъде възпрепятствано противодействието на организираната престъпност. Това заяви по бТВ експертът по национална сигурност и бивш „син” депутат Йордан Бакалов.

 

Припомняме, че по време на тройната коалиция известни автокрадци, ръководени от Иван Райков-Патицата, са свили кола на службите, пълна с техника. „Спецът” е заловен, но след това пуснат, защото сътрудничил на ченгетата. За какво е използвана откраднатата технике не е ясно и до днес.

 

По време на арестите на „Наглите” в дома на Антон Петров-Хамстера, обвиняем по делото „Октопод” и считан за дясната ръка на Алексей Петров са открити 2 радиостанции, 2 „метли” за подслушвателни устройства и „тапа” за заглушаване на сигнал от GPS.

 

Едно кликване в Гугъл изважда подробна информация за това какво може да си поръча всеки, според финансовите си възможности.

Обявите са много и лаконични.

 

Детективска Агенция N предлага: Частни Детективи - ИЗНЕВЕРИ и БРАЧНИ - безплатни консултации, -наблюдение, разследване, издирване - установяване (прилагане на снимков и видео материал)

КОРПОРАТИВНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЛИЦА И ФИРМИ -проучване на бъдещи и настоящи съдружници - откриване на кандидати за работа - откриване и установяване произход но стоки - пасиви и активи - разследване на застрахователна измама - разследване на злоупотреби и кражби от служители -справки - биографични, адресни, месторабота, телефонни и др. - издирва и установява биологични роднини JPS СИСТЕМИ И АПАРАТУРА - Разполагаме със съвременна апаратура за откриване на: скрити камери и микрофони в офиси, жилища и автомобили - програми за проверка на телефонни апарати и компютри (за вградени в тях устройства за подслушване и проследяване) - GPS предаватели - сателитни връзки и сървъри. Детективска агенция N предлага професионални детективски услуги на територията на България и извън нея! Поверителността и Дискретността са гарантирани !!! тел: следват телефони за връзка

 
 

Друга обява:

 

Продавам най-мощния софтуер за подслушване на мобилни телефони. Софтуера се инсталира на телефона за 2 мин. и Вие получавате запис на всички разговори, SMS съобщения и GPS местоположение във всеки момент.


Може да слушате около телефона и да преглеждате контактите!

Цена (лв.): 299 лв.

Пепи
Следват телефони за контакт.

 

Още:

 

Фирма Z предлага ШПИОНСКА ТЕХНИКА, различни видове скрити камери и подслушвателни устройства.
Един от най-продаваните ни модели е:
Скрита камера в ключодържател - цена: 39лв.
С нея ще правите 120мин. цветен висококачествен видеозапис със звук! Камерата е абсолютно незабележима за околните, освен видеоклип може да правите и снимки.
Има 12 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ от датата на покупката.
Може да видите пробен видеоклип на качеството на записа в сайта ни ...........
Освен този модел предлагаме още и:
Скрита камера в химикалка - 45лв.
Скрита камера в слънчеви очила - 70лв.
Скрита камера в ръчен часовник - 70лв.
Скрита камера в ел. контакт с гласова активация - 60лв.
Скрита камера в запалка - 65лв.
Скрита камера в дистанционно от автоаларма с гласова активация - 55лв.
Скрита камера в дистанционно от автоаларма с ключ - 55лв.

GSM Заглушител - 70лв.
Подслушвател с GSM SIM карта - 55лв.
Мини подслушвател с GSM SIM карта - 60лв.
Може да разгледате другите модели в сайта ни: .........
Устройствата са подходящи за следене и разкриване на измами, изневери, кражби и други злоупотреби!
Доставки за цяла България!
За повече информация и поръчки: следват телефони

 

В интернет някои се рекламират по следния начин:

 

ШПИОНСКИ СОФТУЕР ЗА ПОДСЛУШВАНЕ НА GSM-и

Напредъкът на технологиите, свързани с извършването на контрол върху дейността на мобилните телефони, вече много мощно и внушително се развива и прогресира. Сега ние сме много горди с възможността да ви ги представим с едни напълно обновени и фантастични способности. SP............ е едно ултра иновативно решение, интегрирало в себе си всички най-нови и изпитани софтуерни инструменти за извършване на дистанционен мониторинг на активността на определени марки и модели GSM апарати. Ние ви предлагаме най-новата и съвършена технология с качества, които й гарантират непоклатимото - N:1 в света.

Какво е SP.........? Това е специален софтуер, който е способен да превърне определени модели GSM апарати във вид на подслушвателно устройство или шпионски телефон.

Да хванеш съпругата си в изневяра... Досега никога не е било толкова лесно! SP.......... е детективът, който ще я залови на място.

Как да разбереш дали съпругът ти ти изневерява? SP.......... ще ти помогне!

Как да предпазиш децата си от насилие? SP............ ще бди постоянно над тях!

Време е да влезете в съдружие и със SP...........- вашия нов колега, с помощта, на когото много бързо и лесно ще разберете дали бизнес партьорът ви е в действитеност само ВАШ партньор.

Дали децата ви или вашите служители не злоупотребяват с мобилните телефони, които сте им дали? Употребяват ли ги целесъобразно или ги използват и за нерегламентирани разговори и съобщения?

Изгубен или откраднат GSM апарат. SP......... ще ви помогне да разберете кой е новият му собственик и къде точно се намира във всеки един момент. Така сами или чрез полицията съвсем скоро и без проблем ще си го възвърнете отново.

SP........... ще потвърди или отхвърли всички досегашни ваши съмнения и ще разбули стари и тежки тайни, които до сега са били много умело прикривани от вас.

Ето, сега вече е дошъл моментът и вие да научите много истини, които не сте и допускали, че вашите половинки, роднини, приятели, деца, съдружници или служители са могли да скрият от вас.

SP..........  ви помага да достигнете до тях, като ви дава възможността да:

  • СЛУШАТЕ ТЕХНИТЕ РАЗГОВОРИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ИЛИ НА ЗАПИС;
  • ДА ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИТЕ ИМ SMS-и;
  • ДА ПРОСЛЕДИТЕ ТЯХНАТА ИНТЕРНЕТ АКТИВНОСТ;
  • ДА УСТАНОВИТЕ МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО ИМ ЧРЕЗ НАЛИЧНИЯ GPS В ТЕХНИТЕ ТЕЛЕФОНИ;

И всичко това неограничено във времето и разстоянията между вас.

Този уникален хибриден софтуер-помощник може да следи активността на всеки един съвместим модел смартфон, работещ под операционна система Symbian OS или Windows Mobile,  всички модели на iPhone, BlackBerry и Android.

Само трябва да инсталирате едно малко програмно приложение на избрания от вас апарат, след което много бързо ще разберете какви са истинските възможности на SP........... - ВАШИЯ ДОСТАВЧИК НА ИСТИНАТА!

 

Както виждате – всевиждащото око и всечуващото ухо вече са тук.

Цяло чудо е да вярваме, че някои партийни централи няма да се изкушат да използват подобни услуги. Страшното е, че организираната престъпност отдавна ползва всяка шпионска техника, до която може да се докопа. Не в полза на обществото.


Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 6523 |03.04.2013 Кабаиванов: СДС стои стабилно на политическата сцена . 121| 6291 |02.04.2013 ИМП: ГЕРБ - 24,8%, БСП - 20,6% . 4| 5848 |02.04.2013 А. Гълъбов: Лош рекорд е участието на толкова партии в изборите . 133| 6599 |01.04.2013 П. Орешарски: Средноевропейски доходи няма да има и през следващия мандат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads