Реклама / Ads
77| 9071 |19.03.2012 ПОЛИТИКА

Сидеров: Ако Д. Атанасова е тежката артилерия на ГЕРБ, аз съм папа Бенедикт

.
Волен Сидеров
Прогноза за още напускания на парламента от Гербер-и направи лидерът на Атака. Той се противопостави на съвместното заседание на българския и турския кабинет. Постижението му щяла да е работата по създаване на българо-турски сериали и възстановяването на банята на Сюлейман І.
 

Ще има напускания на НС от страна на още депутати от ГЕРБ, ще има вътрешно парламентарно разцепление и триене в групата на ГЕРБ, прогнозира лидерът на „Атака” Волен Сидеров по време на пресконференция след заседанието на Централния сбор. Управляващите имали средствата да притискат напусналите ГЕРБ да излизат и от парламента за разлика от напусналите „Атака”, които оставали независими депутати.

След министерските смени от последните дни ГЕРБ влиза в политическа криза, причинена от липса на идейна програма и кадрови дефицит. Пример за това е самоволното изявление на новата здравна министърка Десислава Атанасова, която каза, че е тежката артилерия на ГЕРБ. Ако тя е тежката артилерия, аз съм папа Бенедикт, каза Сидеров.

Предстоящото съвместно заседание на българския и турския кабинет нямало аналог в нашата история. Тази иновация на кабинета Борисов е отстъпление от националните интереси, смята Сидеров. Има много нерешени въпроси между България и Турция, като основен е този за имотите на тракийските българи. Този въпрос не е включен в програмата за посещението на Борисов в Турция. Постижението на посещението щяла да е работата по създаване на българо-турски сериали. Щяло да се обсъди и възстановяването на банята на Сюлейман І. Тези страхотни проблеми на нашето културно сътрудничество ще бъдат поставени за обсъждане, а това е едно позорно посещение на кабинета. „Атака” по никакъв начин не може да подкрепи подобна политика”, категоричен беше Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 6898 |05.03.2012 В.Сидеров: ГЕРБ нямат идейна програма, слугуват на Брюксел . 47| 10014 |23.12.2011 В. Сидеров: Цветанов ми обясни схемата си за отцепване на депутати . 33| 7807 |20.12.2011 В. Сидеров: Борисов и Цветанов са политически бракониери; Я. Янев - болонка . 70| 9212 |27.11.2011 Волен Сидеров: Ще съдя до дупка Гергов и Би Ти Ви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads