Реклама / Ads
41| 10273 |09.05.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Борисов-президент=предсрочни избори, а Октоподът точи лиги

.
Волен Сидеров
Октоподът точи лиги; Б. Борисов повтаря моята теза за лидерски сблъсък на изборите. Това, че другите партийни лидери не са обявили кандидатурите си, говори за комплексите им.
 

Изборите са интересни, защото неизвестността продължава да покрива политическата сцена, обяви по ТВ 7 лидерът на партия Атака Волен Сидеров и попита защо чак през август ще стане известен кандидатът на ГЕРБ.

Водещият Бареков направи догадки, че самият Б. Борисов ще се кандидатира за президент и ще направи кратка и ударна кампания.

Човек, който излиза на сцената за президент, не бива да се притеснява от атаки. Предлагам на ГЕРБ да си обяви кандидатурата направо през октомври, добави Сидеров. Защо да е безалтернативна кандидатурата на Борисов, аз съм алтернатива, отговори лидерът на Атака на въпрос дали ще се оттегли от битката, ако лидерът на ГЕРБ се кандидатира. Аз съм на политическата сцена преди Борисов, който сега повтаря моята теза за лидерски сблъсък на изборите. Засега единственият лидер на партия съм аз, каза той и добави, че всичко това говорело за "мъжеството", всъщност за комплексите на лидерите.

Ако Борисов влезе в конфронтация със своята партия като президент, което се е случвало досега в историята на България, реформите няма да бъдат довършени; може да има сериозен катаклизъм в отношенията му с ГЕРБ и пропукване във властта, прогнозира Сидеров. Кръгове като Октоподите точат лиги и тогава ще намерят пролука, за да завземат територия, каза Сидеров, прогнозирайки дестабилизация.

Политическото свърхсамочувствие на ГЕРБ ще даде възможност на БСП да спечели доста на местните избори, оттам Борисов ще се кандидатира за президент, и така пътят за предсрочни избори през следващата пролет ще е отворен, каза Сидеров. Отлагането на разговорите за местните избори ще изиграе лоша шега, продължи той и поиска да го убедят в обратното, защото от ГЕРБ непрекъснато отлагали разговора за изборите за лятото.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 48| 8480 |26.04.2011 В. Сидеров: Първанов е комунист и атеист! . 100| 8186 |24.04.2011 В. Сидеров: Първанов беше по-показван от патриарха; висшият клир се е откъднал от народа . 55| 6514 |05.04.2011 Волен Сидеров: 10 г. Първанов не направи нищо! . 70| 6073 |19.03.2011 В. Сидеров: Лаенето отляво и отдясно продължава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads