Реклама / Ads
33| 7806 |20.12.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Борисов и Цветанов са политически бракониери; Я. Янев - болонка

.
Волен Сидеров
Отношенията ми с Капка са междуличностни; всеки е свободен да се изявява, но личното не трябва да се превръща в политически инструмент и да става линия на деструкция заради обида
 

За мен се говорят лъжи и се прави черна пропаганда от БТВ още от 2005 г.; но вече са заведени дела, защото това са много дебели лъжи. И НАП установи, че няма нарушения в ПП Атака. Сега се прави удар върху дейността на партията, каза по ТВ 7 лидерът на партията Волен Сидеров. Според него целта била да се изземе и вестника, малката трибуна, която той имал.

Борисов и Цветанов са политически бракониери, каза още Сидеров. ГЕРБ са некоректни партньори, те непрекъснато ни размотаваха и лъгаха. Лидерът на Атака много пъти им казвал, че ще свършат зле като НДСВ. Той избори неприемливи неща, като напр. това, че се давало българското небе на турски изтребители.

Действията на Цачева са като тези на Пирински, затова я нарекох партиен секретар, коментира Сидеров отнетото си участие в НС заради репликиране на Цв. Цветанов от място. А защо Капка и Митко Стоянов са срещу мен, трябва да бъдат питани те. Утре би имало сблъсък със Стоянов, ако той не се упраши и не дойде, защото всички сборове считат, че той не е прав. В нощта на изборите, когато говорех, че изборите не са честни, той пускал поздравителен sms на Борисов, разказа Сидеров. Аз не признавам избрания президент Плевнелиев, тези избори бяха криминални и КС узакони такова деяние.

Отношенията ми с Капка са междуличностни; всеки е свободен да се изявява, но личното не трябва да се превръща в политически инструмент и да става линия на деструкция заради обида, каза Сидеров.

Фронтовете не са отворени от мен, не аз нападнах Д. Стоянов, ако той иска да направи крачка назад, може да има помирение; винаги има формула, ако се мисли от гледна точка на идеята и каузата, каза още той.

Ако трябва да определя Я. Янев, не знам болонка ли е, или фокстериер, но мисля, че него го държат с фалшификацията на подписката му; държат го и с примамки като връщане на групата и т.н. Като си добър, не те пипат, заключи Сидеров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 185| 8504 |17.12.2011 Б.Борисов: Няма да проиграем дясното, ако сините ни подкрепят . 47| 10662 |14.12.2011 Политолози: Борисов и Първанов се "избъзикаха" един друг . 43| 7286 |13.12.2011 Борисов: Вършим мръсната работа на Първанов, ако стане премиер един ден . 94| 5489 |12.12.2011 Борисов: Първанов трябваше да ни похвали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads