Реклама / Ads
101| 8668 |26.01.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Костов си върна жеста на Първанов

.
В. Сидеров
Първанов може би ще слезе от сцената безславно, прогнозира лидерът на Атака. Нелепо е човек да е на лов, когато гори влак, когато слага чадър над олигарси и същевременно говори за престиж. При вота Костов отговарял на услуга от Първанов.
 

Касим Дал е доста по-опасен за България от Ахмед Доган, защото има директни връзки с турските служби и със съмнителни турски бизнес кръгове, но най-опасното, с истински фундаменталисти, предупреди по БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров. Има вероятност Дал да се опита да направи партия, смята той.

След вота на доверие наистина ще настъпи успокоение на страстите, тъй като целта беше Цветан Цветанов да бъде отстранен. След като се видя, че това няма да стане, настъпи снижаване на страстите, което обаче не означава, че няма да има нови интриги и компромати, отчете Сидеров. Вотът показал, че има преразпределение на пространството в парламента. Синята коалиция вече ясно и категорично е на страната на БСП и ДПС. Иван Костов отговаря на услугата на Георги Първанов, каза Сидеров, според когото Синята коалиция нямало да влезе в парламента, ако предложението от Яне Янев за бариерата за коалиции било минало. Георги Първанов върнал предложението с една единствена грижа: не за БСП или Коалиция за България, а заради сините и това било очевидно. Костов сега връщал жеста, удряйки срещу кабинета, който е обещал да подкрепи. Когато се подкрепя вота, маските падат, обобщи той.

Сблъсъкът между Б. Борисов и мен беше за кметските избори за София. Когато става дума за интереса на страната, аз не мога да се разсърдя на българския избирател. За страната това управление беше посочено от хората. Когато виждам, че Бойко Борисов се е нагърбил истински, не мога да не го подкрепям, поясни Сидеров, който и човешки виждал амбиция, достойна за подкрепа. Бойко Борисов разбил статуквото, каза Сидеров.

По повод изказването на Първанов, че не е перспективно и престижно стабилността на кабинета да се крепи само на Атака, Сидеров каза, че в тази фраза нямало логика, в нея имало злоба и негативизъм спрямо една политическа сила. Първанов може би ще слезе от сцената безславно, прогнозира той и добави, че президентът бил избран с цигански и турски гласове. Нелепо е човек да е на лов, когато гори влак, когато слага чадър над олигарси и същевременно говори за престиж, добави лидерът на Атака.

Нямам проблем да участвам в изборите за президент, каза Сидеров и добави, че очакванията били Атака да има самостоятелна кандидатура. Това не означавало, че ще се играе сечено на ГЕРБ, уговори Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 158| 10644 |19.01.2011 Ив. Костов: Война е! . 26| 10338 |16.01.2011 Касим Дал: Доган превърна ДПС в лека жена . 56| 8530 |10.01.2011 В. Сидеров: Трактора е политически таласъм . 164| 9749 |17.12.2010 Ив. Костов: Исках да ме подслушват, защото бях заплашван

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads