Реклама / Ads
70| 6070 |19.03.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Лаенето отляво и отдясно продължава

.
Волен Сидеров
Ако сега има вот на недоверие на правителството бих гласувал „за” правителството. Обратното би означавало анархия. Ще подкрепя амбицията на Борисов да дръпнат нещата в България. Той има отговорността да маха, да сменя хора и трябва да го прави по-смело.Имаше напрежения в парламентарната група, които се провокират отвън.
 

Когато имам да казвам нещо, аз го казвам ясно, обяви Волен Сидеров в Седмицата по Дарик.

В такава голяма група, каквато е тази на ГЕРБ, понякога има неясноти. Атака дава тон по теми, по които сме работили. По отношение на геноцида аз посочих решения на Европарламента. Т.е. може и парламент да се занимава с това, каза лидерът на Атака.

Условията за подкрепа на ГЕРБ са нещо много пикантно. Но отговорното мислене е по-важно за България, то означава стабилизиране на държавата. Лаенето отляво и отдясно продължава. Г-н Станишев се появи с бурканче с материали, кой знае откъде взети. Те търсят разваляне на проектите за магистралите. Искат да развалят нещата. Аз също критикувам, защото съм загрижен за България, а не като тях, които искат разруха, категорично каза Сидеров.

Външно министерство връчи нота на турския вицепремиер, който се изказа за ДПС. Българската държава показа, че може да реагира и това стана под въздействие на Атака, обяви гостът.

Лидерът на Атака разясни, че новините на турски език не трябва да бъдат в националната телевизия. Те трябва да бъдат в регионални центрове. Официалният език в България е българският. В Молдова, Украйна, Сърбия Атака настоява да новини на български език. Там има български малцинства, разясни позицията на партията Сидеров. До септември новините ще паднат от БНТ, може би ще отидат някъде другаде. Постигнахме споразумение с Вяра Анкова, съобщи гостът.

Добре развитите държави, богатите, ни казват да се оправяме сами с евентуалните потоци от бежанци. Сега има настроения във Франция срещу имигрантите, обясни Сидеров. Защо трябва да се местят от Африка в Европа, попита той. Ние сме назад по стандартите на живот, нямаме европейски доходи и нямаме причина да приемаме африкански бежанци. Все още имаме наши икономически имигранти, допълни гостът.

Чуждите търговски вериги трябва да бъдат български и парите няма да изтичат от България. Веригите имат преференции от самото начало – през 1997 година например. Говорим за българизация на тези вериги, нека български фирми да участват в тях. Държавата и общините трябва да направят това, предложи Сидеров.

Това са колонизатори в България, категорично заяви той. Има и условия за отнемане на лицензите на ЕРП, държавата има там 30 процента участие. Договорите могат да се развалят, обясни лидерът на Атака и допълни, че българските предприемачи за пред фалит. Той припомни и скандалите със Софийска вода, като посочи, че и този договор трябва да бъде развален от кмета на София.

Минималната работна заплата трябва да се увеличи, тя е под прага на бедността. В частния сектор държавата не може да се намесва, там трябва да се намерят други механизми.

Атака ще има кандидати за кметове във всички общини, но е още рано да се обявяват имена, сподели лидерът на Атака. 

Има напрежения в парламентарната група, които се провокират отвън. Изчистен е въпросът с депутатите, които обясняваха нещата за заемите, те ще работят за изборите. Атака сега е от 20 човека, мисля, че няма да има промени.

Аз обявих, че ще се кандидатирам за президентските избори, потвърди още веднъж Сидеров. Аз водя своята политика, състезанието не е свързано с нападки към кандидата на ГЕРБ.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 120| 12527 |05.03.2011 В. Сидеров: Кунева е национален предател; Нейнски приватизира гаража на ЦК . 50| 6620 |17.02.2011 В. Сидеров: Никой не е застрахован! . 50| 5983 |05.02.2011 Волен Сидеров: Първанов разиграва фарс . 101| 8686 |26.01.2011 В. Сидеров: Костов си върна жеста на Първанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads