Реклама / Ads
11| 5926 |17.10.2018 ПОЛИТИКА

Сидеров нападна Валери Симеонов, обяви го за ”човек на Сорос”

.
Повече от 24 часа, след като излъчването на телевизия „Алфа“ беше преустановено, медията започна да „излъчва“ съобщения на партийния лидер на „Атака“ Волен Сидеров.
 

На 15 октомври беше спряно излъчването на телевизията и на екрана се появи съобщението „Телевизия Алфа спря. Питайте правителството защо“. Вчера от СЕМ обявиха, че не са били уведомени за спирането на телевизията и поискаха да разбере от ръководството ѝ каква е конкретната причина.

 

От снощи обаче на черен фон с бели букви едно след друго се появиха няколко съобщения, за чийто автор се посочва Волен Сидеров. В тях един от председателите на Обединени патриоти обяви коалиционния си партньор Валери Симеонов за човек на милиардера Джордж Сорос.


Ето какво гласят съобщенията:

 

„Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и идентичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битка на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте“.

 

„Как Сорос още управлява България - Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ - Цветанов и НФСБ - Валери Симеонов, ако не бях се противопоставил яростно“.

 

„Как Сорос още управлява България - На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по БНТ влезе в ерес по повод искането за разкол в Македония, нанесе удар по българската история и се постави над църковните канони с думите: „Не виждам защо канонът трябва да бъде спазван...“ Призовавам премиера да каже това позиция на българското правителство ли е“.

 

„Човекът на Сорос в правителството - Валери Симеонов атакува Православието в разрез с всички църковни канони. Работи за разкол на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе“.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6528 |03.09.2018 Напрежението расте! Сидеров поиска оставката на Валери Симеонов . 12| 8587 |25.07.2018 Волен Сидеров: Дали Валери Симеонов не иска да сложи ръка на БМФ? . 8| 7133 |13.03.2018 Валери Симеонов: Управляващите в Русия искат слугинаж и подчинение . 41| 23679 |09.03.2018 Илиян Василев: Сидеров ще свали правителството - Москва даде заповед

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads