Реклама / Ads
56| 8530 |10.01.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Трактора е политически таласъм

.
В. Сидеров
Ал. Петров е човек от подземието, който не може да поведе хора след себе си, констатира лидерът на Атака и призова останалите политически сили да не се спотайват, а да обявят кандидатурите си за президентските избори.
 

Трябва да се фокусираме върху важните неща в държавата и върху по-европейското ниво
, обяви по ТВ 7 лидерът на Атака Волен Сидеров и се присъедини към тезата за наличието на пълзящ преврат в държавата. За пръв път публично това дефинира Огнян Стефанов, добави водещият Н. Бареков.

Защо не атакуват пряко Борисов, а го правят чрез Цветанов
, попита той и добави, че трябва кураж, за да си опозиция. Този Ал. Петров, когото много героизираха, възприе този стил, защото е подмолен, задкулисен играч. Цялата кохорта зад него работи по същия начин, добави Сидеров. Петров е човек, излизащ от тъмното, той е политически таласъм, за какво се бори той, каква е политическата му доктрина, попита лидерът на Атака и съобщи, че човек от подземието не може да поведе хора след себе си.

Пълна мъгла има при другите политически сили, където всеки се спотайва. Време било да се помисли за избирателя, каза Сидеров и призова партиите да представят кандидатите си за президентските избори.

2011 ще е интересна година, прогнозира Сидеров. Той посъветва премиера да не прави с предсрочни избори, защото това означавало да се самосвали и да срути всичко, което е направил досега. Това ще е битката на прехода, съгласи се Сидеров. Трябва да сме готови за момента, в който мъглата ще се разсее, метафорично каза Сидеров и добави, че предстои след разсейването да се види какво ще остане, което вероятно ще се случи тази година. Когато има избори, винаги започват да се движат едни пари, които подриват системата, напомни той.

Мисля, че Цветанов ще оцелее като кандидат-президент, предположи Сидеров, според когото пикът на ударите срещу него вече е преминал. Той самият обаче трябва да си огледа инстиуцията, препоръча той.

Непрекъснато се насажда, че тук властта непрекъснато подслушва, че това е полицейска държава, такива тези се разпространяват от определени медии, създадени с тази цел. Но каква е тази диктатура, при която се изнасят СРС-та, полицаи минават от едната на другата страна, арестувани стават медиини герои, попита той и продължи, че е абсурдно да се говори за диктатура при такива факти. Това било една легенда, която цели да създава вътрешно напрежение, при което да не знаеш на кого да се опреш.

Трябва да се удържи, завърши В. Сидеров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 7725 |03.01.2011 Ат. Атанасов: Чака ни година на политически гадости . 50| 5718 |27.11.2010 Волен Сидеров: Сърбия не пуска българи в Босилеград . 19| 9491 |16.11.2010 В. Сидеров: След Ал. Петров, чакаме Маргините и Маджо да станат президенти . 75| 12466 |26.10.2010 Гоце и Трактора са един и същ човек

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads