Реклама / Ads
32| 11644 |27.05.2019 ПОЛИТИКА

Сидеров: ВМРО бяха сключили сделка с ГЕРБ и ДПС за вота

.
Волен Сидеров Източник: БГНЕС
Резултатите от изборите за Европейски парламент предизвика напрежение сред Обединените патриоти. Партньорите си размениха остри реплики.
 

„Аз повече синя каска няма да играя и не го играх синя каска. Има неща, които трудно ще забравя, удари, нож в гърба – нанесен от хора, които вие смятате, че са мои коалиционни партньори, позволявайки си да говорят за мен и г-н Джамбазки лъжи, лъжейки като долни цигани”, коментира Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО.

 

И днес и вчера Ангел Джамбазки се закани да действа. „Аз съм готов и ще съдя всеки, който изрича лъжи и клевети. Ще трябва да докаже твърденията си в съда, защото в тази кампания бяха изречени много грозни клевети и лъжи”, коментира Ангел Джамбазки.

 

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров реагира с обвинението, че Ангел Джамбазки пишел доноси срещу него до свои колеги евродепутати – че Сидеров е неприемлив за консерваторите.

 

„Трябва да ви кажа, че много се стряскам, когато ме заплашват хора, за които не е ясно точно каква е тяхната сексуална ориентация, аз затова предложих всички кандидати за евролистите да обявят каква е тяхната сексуална ориентация, но да го кажат, за да не бъдат изнудвани с това, когато г-н Джамбазки каже нещо се разтрепервам от страх, но той не е мой тип”, заяви пред bTV Волен Сидеров, председател на „Атака”.

 

Сидеров припомни, че е настоявал да се явят заедно на евроизборите, но НФСБ и ВМРО са предпочели да тръгнат самостоятелно.

„ВМРО го направиха, защото бяха сключили сделка с ГЕРБ и ДПС, за да получат този резултат от купен вот, имам много информация и тя ще стигне до съответните органи”, допъли лидерът на „Атака”.

 

„Има няколко български поговорки – „На крива ракета – Космосът ѝ пречи, за киселото грозде също. Аз ако бях на него – щях да си задам въпроса, защо е малък неговият вот, а не защо е толкова голям този на ВМРО”, отговори Каракачанов.

 

Снощи Валери Симеонов коментира, че ВМРО вероятно са имали основание да се явят самоостятелно.

 

„Решението беше тяхно. Те си издигнаха първи кандидат, те си започнаха кампанията. Ние нямахме избор. Ако си спомняте, ние два месец настоявахме да се явим заедно”, посочи лидерът на НФСБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 8209 |07.05.2019 Марешки разкости ВМРО: Политически измамници, дeградирали типове . 11| 6324 |23.01.2019 Афис: Ако евроизборите бяха днес - БСП 24.2%, ГЕРБ 23% . 4| 6749 |29.12.2018 Волен Сидеров: Влизането във властта на НФСБ и ВМРО донесе повече негативи . 6| 9269 |06.12.2018 Тихомир Стойчев: Акциите срещу незаконните арсенали бяха прибързани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads