Реклама / Ads
37| 11662 |15.05.2016 ПОЛИТИКА

Татяна Дончева: Играта на Първанов и Петков е буфосинхронада

.
Ходът на АБВ беше тактически погрешен. Те не могат да станат антипод на правителството. Те бяха с всички екстри, затова няма да придобият автентичен образ на опозиция. АБВ го направи на принципа: Иди си, ела си. ДСБ си бяха отработили оттеглянето, имаха причина. При АБВ няма такова нещо. Това коментира лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева в предаването „Тази неделя”.
 

Хората остават с впечатление, че корабът потъва и мишките са тръгнали да бягат. Какво стана с двамата министри и областния управител на Пазарджик? Борисов ги освободи, а не те си подадоха оставките.

 

Дончева смята, че АБВ се готви „да изнасили конституцията” като номинира Георги Първанов за президент, след като той беше два поредни мандата на този пост.

 

Дончева коментира и заявката на Радан Кънев за подкрепа на Плевнелиев за нов президентски мандат: В българската политика глупостта и слабите нерви трябва да бъдат анализирани като част от сюжета. Видях конгреса на ДСБ - има навити хора за промяна. Това не може да стане с мрън, мрън, мрън, както прави Радан Кънев. Той постъпи глупаво. Борисов спрямо такива хора като него се държи по следния начин: Говори си, не ми пречиш. 

 

Попитана кои лица от АБВ се плашат от нея, Дончева отговори: На Първанов и Петков  познавам игрите. Старите играчи са за политиката на статуквото. Те не са толкова добри, има НАТФИЗ... Стига с тази буфосинхронада!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 6719 |14.05.2016 Тр. Величков: Има вече спуснати листчета с кандидат-президенти, Радан не е сред тях . 16| 5444 |14.05.2016 Цветанов: Не ДСБ, а Радан Кънев подкрепя Плевнелиев . 31| 9864 |13.05.2016 Т. Дончева: ГЕРБ е в преса от експертната си безпомощност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads