Реклама / Ads
2| 5014 |30.10.2015 ПОЛИТИКА

Цвета Караянчева в Пазарджик: На първи ноември гласувайте за Найден Шопов с номер 6 в бюлетината

.
Пазарджик
Тук съм в качеството си на заместник - председател на Парламентарната група на ГЕРБ като областен координатор на ПП ГЕРБ в Кърджали, за да изразя своята подкрепа за Найден Шопов, за да разкажа на пазарджиклии какъв човек е. Защото аз го познавам от дълго време и, повярвайте ми, той наистина е качествен човек - човек, който може да направи така, че този град да се измести от последните места на безработицата и бедността и да тръгне напред. Това каза Цвета Караянчева в Пазарджик.
 
„Програмата, която Найден Шопов  предлага, наистина е програма  за нов път на Пазарджик. Знам, че болката на всички тук е това, че
децата напускат родния край и когато станат студенти повече не се завръщат. Наистина какво да търсят тук? Дали има индустриални зони, дали има развита икономика, дали има нещо, което да ги привлече обратно, освен родното им място и техните родителите“, попита риторично Цвета  Караянчева.

Според заместник- председателя на парламентарната група на ГЕРБ  не може един град като Пазарджик, който се намира на 10 км от магистралата, да няма индустрия и да е на едно от последните места в икономическото развитие в страната.

„Скъпи приятели, не правете грешката на моите съграждани от Кърджали, защото и те не отидоха да гласуват. И отново останахме със същия кмет, който ще управлява за четвърти мандат“, предупреди Цвета Караянчева.  Тя призова пазарджиклии да не допускат  апатията да ръководи  действията им, да  вземат съдбата си в свои ръце и да попречат сянката на ДПС да се прокрадне и в  Пазарджик.

„Аз ви призовавам да дадем доверие на Найден! Нека да покажем ние -като партия, която ще бъде зад гърба му и ще му помага, че можем да направим много неща за Пазарджик. След четири години, ако не сте доволни  -вземете си доверието“, каза Караянчева. Тя призова избирателите да кажат „Стига!” на това управление на Пазарджик, да вземат  съдбата си в свои  ръцете.

„Затова изберете Найден Шопов с номер 6 в бюлетината на 1 ноември- Деня на будителите“, призова в заключение Цвета Караянчева.
„С радост приемам подкрепата на Цвета и съм сигурен, че партията застава зад гърба ми. Ще оправдая очакванията и доверието“, заяви в отговор на изразената подкрепа кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик Найден Шопов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6673 |09.09.2015 В. Енчев за Цветанов: Осъден на 2 инстанции ли е бъдещето на България? . 10| 5084 |01.09.2015 Цв. Караянчева: В изборния кодекс на М. Манолова има куп недомислия . 14| 6064 |27.08.2015 Кадиев: За сърцето на Борисов се борят Пеевски и Цветанов . 4| 4972 |31.07.2015 Цветанов: В ГЕРБ по всяко време сме готови за избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads