Реклама / Ads
14| 6495 |24.09.2014 ПОЛИТИКА

Цветан Цветанов: ГЕРБ е национално отговорна партия, няма да правим коалиция с БСП и ДПС

.
ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС, защото сме национално отговорна партия. Видяхме какво правят БСП, ДПС и Атака. Нека не го допускаме отново. Това призова заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов на среща с жители на община Дългопол.
 

В читалището на града областният координатор на ГЕРБ-Варна и кмет на морската столица Иван Портних представи листата с кандидати за народни представители на партията с водач Лиляна Павлова.

           
Цветан Цветанов призова хората да бъдат активни в изборния ден и да подкрепят отбора на ГЕРБ и неговата управленска програма за стабилна и просперираща България. „За година и половина България изгуби посока и време, през което можехме да се възползваме от европейската солидарност. В началото на 2009 г. започнаха да спират еврофондовете. Затова основната цел на премиера Бойко Борисов, когато пое управлението, бе да върне изгубеното доверие на европартньорите ни към България.

От 2009 до 2013 г. бяха разплатени 34% от изпълнените договори. 2013 г. бе знакова за страната ни – правителството трябваше да подпише споразумението с Европейската комисия за новия програмен период (2014-2020 г.), но повече от година не стигна на  кабинета Орешарски, за да го направи. Споразумението беше връщано два пъти и се наложи  служебният кабинет да го подпише, а това са 32 млрд. лв. за България през следващите 7 години”, коментира Цветанов.

По думите му върху новото правителство на страната се пада отговорността да навакса изоставането и да възстанови работа по еврофондовете. „Това ще даде възможност да вървим по единствения правилен за България път – пътят на обединена Европа”, посочи заместник-председателят на ГЕРБ. Той бе категоричен, че само ГЕРБ може да върне отново доверието на европейските ни партньори. Жителите на Дългопол бяха приветствани и от кандидата за народен представител от ПП ГЕРБ-Варна Пламен Манушев. Той увери присъстващите, че единственият капитан, който може да върне кораба ни в правилната посока и да запуши пробойните, е Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 102| 7405 |23.09.2014 Галъп: ГЕРБ води двойно на БСП . 29| 6196 |19.09.2014 Цветан Цветанов: ГЕРБ ще има пълно мнозинство при 60% избирателна активност . 95| 7345 |16.09.2014 Центъра за анализи и маркетинг: ГЕРБ – 36%, БСП – 22%, ДПС – 15% . 16| 5548 |12.09.2014 Цветан Цветанов към бизнеса: ПП ГЕРБ ще запази стабилна данъчната политика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads