Реклама / Ads
24| 5668 |16.02.2021 ПОЛИТИКА

Волен Сидеров: Борисов и Каракачанов помислиха, че са безсмъртни

.
”Дадох шанс и на Борисов, и на Каракачанов да се поправят, дори и от трибуната в НС съм ги призовавал за това, но те не се възползваха от шанса им, а си помислиха, че са безсмъртни”. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров и намекна за корупция по високите етажи на властта като посочи, че МО е превърнато в агенция за недвижими имоти.
 

"Това, което ми се случи, че ме изкараха най-страшният престъпник в България и преспах в ареста, си бе политическа поръчка. Тогава им се сторих опасен. Всичко, което се случва в държавата стига до този, които е на върха на изпълнителната власт. Искаха да ме уплашат и да не взема да тръгна да правя бунтове срещу истерията ковид", каза още той пред Нова телевизия.


По думите му миналата година са починали 112 хиляди пенсионери, но не от ковид, а от истерията ковид. "Защото не са им предоставени нужните услуги", заключи Сидеров.


Той обясни подкрепата си към премиера в началото на този кабинет: "Аз подкрепих Борисов, защото изборът на хората го направи премиер. Моята подкрепа или неподкрепа нямаше да се отрази. Бях част от коалицията със споразумение, което Борисов и коалиционните ми партньори нарушиха. Исках да дам насока за правилна политика."


"Година и половина обяснявах на Борисов и Горанов да направим болницата в Ямбол. Аз съм роден там и обещах на ямболци, че ще лобирам и ще направим всичко възможно да направим тази болница, която е започнала да се строи през 80-те. Премиерът ми обеща. Всеки път, когато се виждахме, настоявах за това. Той лично отиде с Горанов в Ямбол, застана пред ямболци и каза, че е говорил с мен и ще направим болница", каза Сидеров.


Той коментира и темата за ЦИК: ЦИК трябва да бъде разтурена. В този си състав да прави изборите - е направо абсурд, смята той.

 

 

"Трябва да се разделим с колонизаторите, България бе индустриална държава и това трябва отново да е така. Трябва ни нова политика, трябва ни човек-визионер. Страната ни трябва да произвежда, все още имаме специалисти", заяви той.


"Бедната България даде 3 милиарда на САЩ за някакви рисунки на самолети", категоричен бе лидерът на АТАКА.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5718 |13.02.2021 Ивайло Калфин: Борисов не ме подкрепи за шеф на ОЛАФ . 8| 5276 |10.02.2021 БСП и Нинова като алтернатива на ГЕРБ и Борисов – урокът ”Гергов” . 59| 13161 |08.02.2021 Волен Сидеров: Подготвя се коалиция ГЕРБ - ”Има такъв народ“ . 21| 7043 |02.02.2021 Политолог поиска от Борисов да не крие кандидата на ГЕРБ за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads