Реклама / Ads
12| 8612 |25.07.2018 ПОЛИТИКА

Волен Сидеров: Дали Валери Симеонов не иска да сложи ръка на БМФ?

.
ГЕРБ плати данък обществено мнение като подкрепи ветото на президента върху закона за приватизация. Фирмата на Домусчиеви е на път да изпадне в несъстоятелност, с което държавата ще бъде ощетена с 300 млн. лв. Така лидерът на Атака Волен Сидеров обясни в предаването ”Здравей, България” подкрепата си на обновения закон за приватизация.
 

"Някои иска да сложи ръка на БМФ. Симеонов, където седне и стане казва, че е бизнесмен".

 

"Този закон регулира приватизацията оттук нататък. Симеонов трябва да се извини на мен, ГЕРБ, Данаил Киролв за всички черни печати върху нас."

 

„Атака” и ГЕРБ бяхме обвинени, че сме комбина, която спасявала редник Киро. Така се изрази вицепремиерът. В отговор ще кажа, че не знам кой е редник Киро и кой го е спасявал, но ние не сме правили такава спасителна операция", каза Волен Сидеров.

И добави: „Ние двамата с Николай Александров, ако не получим публично извинение от Валери Симеонов в същото студио, в което хвърли тези обвинения, ще заведем дела срещу него за клевета и уронване на престижа”.

 

По отношение на промяната на условията за работа на малките и големите бензиностанции, Сидеров заяви: „Този закон регулира откраднатите от държавата 200 млн. от акцизи”.

 

"Вицепремиерът Валери Симеонов започна действия, които убиват българския туристически бизнес. Аз не съм го пратил във властта да утрепва български фирми и заведения, а да вдига доходите и пенсиите. Работата на вицепремиера не е да ходи с полицаи като шериф из заведенията. Ако не може да се справи с това, ще търсим друг човек. Има кой да го замести".

 

Сидеров коментира предстоящите кметски  и евроизбори. „Аз настоявах да се явим заедно на изборите. Сега, ако колегите не искат, ще се явя сам на изборите. Преглътнах много обиди, за да се обединим, защото смятах, че е обществено полезно”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 8319 |03.06.2018 Първанов ехидно: Дали някой ”голям брат” няма да спре енергийните проекти с Русия . 2| 8724 |27.03.2018 Радан Кънев: Дали срещата във Варна няма да охлади отношенията Атина - София? . 7| 7439 |07.11.2017 Волен Сидеров издаде четата: Борисов предложи Ананиев за здравен министър . 8| 7754 |20.10.2017 Бивши комсомолци, завършили в СССР и женени за рускини нападали Каракачанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads