Реклама / Ads
7| 7412 |07.11.2017 ПОЛИТИКА

Волен Сидеров издаде четата: Борисов предложи Ананиев за здравен министър

.
Волен Сидеров Източник: БГНЕС
Тъй като говорим за фалити на болници и след като се изредиха толкова лекари на поста, по-добре е на поста на здравен министър да застане един финансист и мениджър. Борисов предложи Кирил Ананиев и ние нямахме колебания и се съгласихме. Това заяви лидерът на ”Атака” Волен Сидеров и официално призна, какво е било решението на ГЕРБ и Патриотите.
 

Какъв тип търговски дружества болници трябва да са, какви трябва да са частните болници, какво да е заплащането. Добрият мениджър трябва да оперира по-добре със средствата, каза още той пред bTV.

По-скоро вече се беше спрял Борисов на Ананиев. Имаше кандидатури и на лекари. Но явно става дума за смяна на концепцията, обясни той.

Той коментира и дискутирания въпрос за приватизацията. Предложението за ревизия на приватизацията дойде от Бойко Борисов. Но този въпрос не се поставя не за първи път. От години се боря за тази тема. Идеята е да се подбере екип от юристи и се разработят поправки на закони или специален закон, с които да се търси възможност да се проверят сделките. Важен е прочитът на самата приватизация. Много анализатори смятат, че приватизацията или преходът е кримининален. Смята се, че цели ресори са унищожени. Важно е да се каже, че този преход не протече по правилен начин. И да се върви напред, по-бавно, без революции.

БГА "Балкан", БТК и още десетина крупни сделки бодат очите на Волен Сидеров. Има и още хиляди, например Кремиковци за един лев, изреди той.

Сидеров коментира и искането на ДПС ГЕРБ да изгони патриотите от властта: ДПС вдига излишен шум и го въртят в Либаралния алианс. Те трябва да внимат се демонтажа, смята той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4134 |07.11.2017 СГС пусна от ареста Йоан Матев, обвинен за убийството в Борисовата градина . 7| 6695 |05.11.2017 Бойчев: Борисов да не очаква да го питаме кога му е удобно за вот на недоверие . 11| 5740 |04.11.2017 Борисов обвини БСП, че го дърпат в адския казан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads