Реклама / Ads
0| 4910 |03.06.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 4 юни

.
 
В петък от 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание, а от 11.00 часа е редовният парламентарен контрол.

Заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество ще се проведе от 14.00 часа.

Министър-председателят Бойко Борисов ще открие Вторите Национални игри за трансплантирани и диализноболни в столицата в комплекс „Царско село”.

Официално ще бъде открита новата сграда на столичното Трето районно полицейско управление на ул. "Индже Войвода" № 2. Лентата ще пререже министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов в 15 часа.

Mинистърът на труда и социалната политика Тотю Младенов и министърът на труда на Палестина д-р Ахмад Мадждаляни ще подпишат Протокол за намерения за сътрудничество между двете министерства в 10:30 часа, в зала 2 на МТСП. След подписването двамата министри ще дадат пресконференция.

В 10 часа е заключителния етап от съвместната програма на областния управител на София-област, ОДМВР-София и Регионалния инспекторат по образование – София–област. Програмата включва Кръгла маса с участието на ученици /5-12 кл./, от 12.30 часа в читалище “Съзнание” в центъра на града ще се състои тържествен концерт от целия западен регион на областта.
Ръководителите на трите институции ще наградят най-сполучливите есета и рисунки по подтемите “Децата срещу агресията”, “Срещу наркотиците и други зависимости”, “Безопасност на децата на пътя”.

Поклонението пред тленните останки на големия български интелектуалец Траян Радев ще бъде в 13.30 ч. в Ритуалната зала на Централните софийски гробища.

От 12.00 ч., в Зала 1 на Столична община /ул. „Московска” №33, ет.2/ ще се проведе пресконференция по повод Рок & Блус Фестивала „Цвете за Гошо”.

В Аулата на СУ „Св. Климент Охридски” от 20:00 часа ще се проведе тазгодишното издание на „Нощта на поетите”.

В сградата на Съюза на юристите в България, ул. “Пиротска” № 7 от 10.00 ч. Министерството на правосъдието, Висшият съдебен съвет, Прокуратурата на РБ и Съюзът на юристите в България организират трета експертна кръгла маса по проблеми на информационните технологии в съдебната система. Форумът ще се проведе под патронажа и с участието на министъра на правосъдието и главния прокурор на РБ .

От 17.30 ч., в сградата на Район „Илинден” – кв. „Захарна фабрика”, бл. 51 А, тържествено ще бъде открит нов Младежки център.

От 12.00 часа, кметът на София Йорданка Фандъкова ще открие обновената отсечка от ул.”Цар Симеон” в участъка от бул.”Константин Величков” до ул.”Хайдут Сидер”, район „Илинден”.

Как са използвани средствата, за какви цели и какъв е ефектът от реализираните проекти по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г. ще отчете зам.-министър Лиляна Павлова.
Заседанието на Комитета за наблюдение ще бъде открито от министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев. То ще се проведе от 9.30 часа в Гранитна зала на Министерски съвет.

Петото национално състезание на младежките аварийни екипи ще се проведе от 4 до 6 юни 2010 г. в Националния учебно-логистичен център на БЧК в с. Лозен под мотото „Светът е наш. Ти си на ход”.

Илияна Йотова, евродепутат от групата на Социалистите и демократите ще участва в кръгла маса на тема: Има ли кризата социална алтернатива? от 09.30 ч. в хотел „Анел”, зала „Анел”, бул. „Тодор Александров” № 14.
Пресконференцията ще се проведе от 13.00 ч. в зала „Анел”.

Продължава Международна конференция „Разумно използване на енергията, водата и отпадъците за опазване на планетата”.

От 18:00 часа, ще се проведе обсъждане на проекта за „Закон за връщане на заграбените чрез замени гори и земи”. Обсъждането ще бъде в СУ „Св.Кл. Охридски”, Северното крило (вход от ул. "Шипка"), Конферентната зала на втория етаж.

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще открие заключителното събитие от поредицата семинари в подкрепа на туристическия бизнес в страната. Форумът ще се проведе от 10 ч. в «Гранд хотел София».

Откриването на първия Football Film Fest София 2010 ще се проведе от 19.00 ч., кино Одеон в София.

Сдружение „Български лекар”, бивши и настоящи членове на ръководството на Българския лекарски съюз организират от 11.00 ч. в БТА пресконференция на тема: „След медийната завеса – каква е единствената истина за дома на лекаря?”

Премиера на филма “Отрядът: операция Спасяване” организира БНТ от 17.00ч. „Цариградско шосе” № 64, поделение Специализиран отряд за борба с тероризма (СОБТ).

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5388 |02.06.2010 Предстоящо на 3 юни . 0| 5245 |01.06.2010 Предстоящо на 2 юни . 0| 5801 |31.05.2010 Предстоящо на 1 юни . 0| 5239 |30.05.2010 Предстоящо на 31 май

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads