Реклама / Ads
1| 4854 |29.09.2016 НОВИНИ

Марешки: Трябва да се строят затвори за корумпирани политици

.
Веселин Марешки
Безумие е в момента да се строят бежански центрове. На първо място трябва да се строят затвори за корумпираните политици, които са ограбили народа.
 

„Няма как в Румъния да са корумпирани, в България да не са. Няма как картелът в Румъния да е санкциониран с десетки милиони, в България да не е санкциониран”. Това заяви в предаването "Лице в лице" бизнесменът и кандидат за президент Веселин Марешки.

 

Той се включи в кампанията под мотото: "Освободително движение за чиста и свята република” и обясни, че ще освобождава от гаврата, от грабежите, корупцията, тормоза – всички тези негативни неща, които грабят българския народ и държава.

 

Старият модел ще бъде разбит с публичност, когато има публичност, няма грабежи, допълни Марешки.

 

По думите му президентските избори са само първата крачка, след това следват предсрочни парламентарни избори и връщане на всички откраднати пари.

"Дошъл е моментът българите да избират бедни и роби, както се опитват да ни втълпят, или свободни, достойни и богати. Аз съм показал, че имам волята, силата и уменията и най-важното - имам смелостта да изляза и да покажа всички недъзи и да се боря с тях и, ако получа доверието на гражданите, заедно можем да се борим с тях.

 

Като президент ще се боря да направим такива правила, че да не се моли народът някой като мен, по-луд и по-смел, да излиза и да решава проблемите, а да има правила, които да се спазват и да не допускат изграждането на картелите”, каза още Марешки.

 

Той каза, че са наели три от най-големите зали в България - Зала 1 на НДК, Колодрума в Пловдив и Спортната зала във Варна, и покани всички свободни патриоти да посетят техните мероприятия и да се запознаят с вижданията им.

 

Докато Борисов е зает с външната политика, Цветанов изземва функциите. Мисля, че скоро ще стане лидер на ГЕРБ, допълни Марешки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6515 |29.09.2016 Миленко си каза: На Македония ЕС не й трябва, поддържам тази власт . 4| 8006 |25.09.2016 Марешки: Цветанов е кандидат-президентът на ГЕРБ . 1| 6515 |22.09.2016 Орбан: Бежанците трябва да бъдат събрани в лагери извън ЕС . 2| 5403 |21.09.2016 Каракачанов: Безгръбначни президенти не ни трябват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads