Реклама / Ads
20| 7050 |06.03.2011 СВЯТ

Българката Дафинка - изгора на С. Кадафи

.
Саади Кадафи Източник: Zonabg.info
Българка е имала бурна любовна връзка с един от синовете на либийския диктатор Муамар Кадафи- Саади. Дафинка Мирчева разказва за 6-годишната си афера с разточителния по-малък син на полковника пред британския вестник "Дейли мейл".
 

Дафинка среща Саади в парижки нощен клуб през 2004 г. Тогава елитната танцьорка е на 21 години, а любовта в него пламнала от пръв поглед, въпреки че той е женен и има дете. Дафинка отказала да замине с него за Карибските острови още на следващия ден.

Либиецът бил много настоятелен и постоянно я увещавал да се оженят. Той идвал лично във френската столица през няколко седмици, предлагайки й разкош, подаръци и брак.

Българката помолила Саади да съдейства за освобождаването на медиците ни от Бенгази, които прекараха осем години в затвора за умишлено заразяване на 400 деца със СПИН. Това било едно от условията връзката им да продължи. Тя не е сигурна дали това е помогнало за свободата им.

Танцьорката описва как синът на Кадафи имал банкови записи в куфарите си и поръчал без притеснения горещите момичета от "Пусикет Долс", любимите музикални изпълнители на Дафинка, да забавляват гостите на рождения му ден в Кан за 500 000 паунда. Либиецът ползвал частни самолети, луксозни хотели и се движел в лимузини.

Разказът й хвърля светлина върху семейство Кадафи в много неудобен момент за тях. „Вълната на промяната" заплашва да потопи многогодишния режим на диктатора, а в същото време Саади отчаяно помага на баща си да задържи властта си над Либия.

„Нямам приятели, само слуги", казал либиецът на Дафинка, която разкриват тъмните му страни, прикрити зад скъпите дрехи и лукса.

Той искал от нея секс с други мъже, предлагал й дрога. Българката го описва като „незрял" и разглезено дете, постоянно молещо я за любов и нежност. Тя отказвала да прави секс с него, което го вбесявало.

Вестникът публикува и единствената им снимка - от сафари в Танзания, както и любовно писмо до нея.

Двойката е необичайна, пише вестникът. Тя - идваща от скромно българско комунистическо семейство. Той - третото от осемте деца на най-могъщия либийски диктатор.

„Той беше сладък като 10-годишно момче. Казваше ми, че идва до Париж, само за да ме види. Идваше да ме види за три часа, а после ме молеше да отида с него. Притеснявах се за сигурността, че нещо може да ми се случи. Тревожен се за неговите врагове и него", признава Дафинка, чийто артистичен псевдоним е „Ники".

Подаръците, който тя получила, са обеци за 20 000 паунда, пръстен, колие и други.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6119 |06.03.2011 С ислямски джихад плаши Кадафи . 4| 5059 |06.03.2011 Кр. Георгиева: Хуманитарната катастрофа в Либия става световна . 1| 4759 |05.03.2011 172 хиляди души напуснаха Либия за седмица . 4| 5543 |04.03.2011 Русия губи млрд. след санкции на ООН срещу Кадафи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads